Oprolbare Windschermen

Wilt u ook het liefst bij de eerste zonnestralen direct naar buiten om een kopje koffie te drinken in de tuin of even wat bloempotten op het terras opnieuw te vullen? Dan is een windscherm wellicht iets voor u! Zo kunt u nóg vroeger in het jaar genieten van het buitenleven en fijne plekjes om het huis. 

Oprolbare windschermen Maasbree

Heeft u geen zin in een dicht scherm bij uw terras waar u constant tegenaan zit te turen? Dan is in plaats van een standaard windscherm, een oprolbaar windscherm wellicht iets voor u! Zo kunt u deze uitrollen wanneer u er gebruik van wilt maken. Op een windstille dag mag deze natuurlijk dicht blijven. Ook als er een warme dag zich aandient, wilt u juist genieten van een extra windje! In het voorjaar en najaar zult u deze extra veel gebruiken en veel extra uren doorbrengen rondom het huis!

 
Voordelen oprolbare windschermen

Oprolbare windschermen bieden vele voordelen! Zie hier de beste voordelen voor u op een rij!

- Biedt doeltreffende beschutting tegen de wind
- Ook de mogelijkheid in transparant doorkijkdoek waardoor het uitzicht niet belemmert wordt
- Het scherm biedt privacy: geen inkijk!
- Het scherm is van hoogwaardig PE doek, vuil, water en schimmelwerend
- Het doek kan vochtig ingerold worden en is uitstekend bestand tegen regen
- Zeer gebruiksvriendelijk!

Assortiment (oprolbare) windschermen

Oprolbare windschermen om héérlijk in de tuin te kunnen zitten? Ook wanneer de wind wat harder waait? Wij bieden een mooie collectie windschermen in diverse maten. Wist u dat we windschermen hebben waar je niet doorheen kunt kijken, ideaal voor wat extra privacy. Maar ook transparante windschermen? Deze brengen u wel meer privacy, maar u kunt er toch licht doorheen kijken!  Daarnaast hebben wij een diverse windscherm accessoires, waardoor het scherm op vele manieren te bevestigen is. Net naar uw smaak en wat het beste is voor uw situatie. Neem alvast een kijkje in onze webshop bij onze verschillende variaties als u niet kunt wachten op een ritje naar GroenRijk Maasbree!
 

Windscherm kopen Maasbree

Wij zijn de expert binnen de regio en ons ervaren personeel adviseert u graag! Samen komen we er wel uit welk windscherm het beste past bij uw buitenruimte. Kom gerust eens langs bij GroenRijk Maasbree of bestel een windscherm in onze webshop www.Tuincollectie.nl.

 
  

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment