Hoveniersbedrijf

Herman Vaessen Tuin Boom Groen

Thuis in groen. Dat is Herman Vaessen Tuin Boom Groen. Of het om tuinen, bomen of groenvoorziening gaat: Herman Vaessen heeft voor al deze disciplines pure specialisten in huis. Het dienstenpakket loopt uiteen van ontwerp en advies tot aanleg, onderhoud en boomverzorging. Daarbij beperkt Herman Vaessen zich niet tot de planten en het groen. Ook voor bestrating, (zwem)vijvers, kunstgras of verlichting bent u bij Herman Vaessen aan het goede adres.

De grootte van een klus maakt niet uit. Eén boom snoeien in een particuliere tuin of een compleet park inrichten voor een gemeente: beide projecten krijgen alle aandacht die het behoeft. Herman Vaessen regelt het werk met goed opgeleid personeel, een uitgebreid en prima onderhouden machinepark en natuurlijk met een servicegerichte werkhouding waarbij het gezegde afspraak is afspraak hoog in het vaandel staat.

Daarom: zaken doen met Herman Vaessen is pas echt Groen Geregeld.

GroenRijk Maasbree en Herman Vaessen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ondanks dat wij 2 aparte bedrijven zijn hebben wij een zeer hechte samenwerking. Uw aanvragen bij GroenRijk Maasbree omtrent tuinaanleg- en onderhoud of boomverzorgingswerkzaamheden zullen wij direct doorzetten naar Herman Vaessen zij zullen dan contact met u opnemen. Ook producten die u koopt bij GroenRijk Maasbree voor de aanleg van uw tuin kunnen geplaatst worden door Herman Vaessen.

Herman Vaessen Tuin Boom Groen
Leemvenweg 1
5993 RH MAASBREE

Telefoon: 077-4651708
Email: [email protected]
www.hermanvaessen.nl  
CO2-reductieprogramma
Update:
Donderdag 21 juni gaat het gebeuren!
Om 7.00 uur gaat de stroom eraf en om 8.00 uur gaat deze er weer op en draaien we volledig op onze nieuw aangelegde zonnepanelen.
De afgelopen weken is er hard gewerkt aan de realisatie van dit project. Een grote stap in de CO2 reductie van Herman Vaessen B.V. en Groenrijk Maasbree.  
Een mooie dag voor de start van een (hopelijk) zonnige zomer!CO2-reductieprogramma
Groenrijk Maasbree en Herman Vaessen hebben een CO2-reductieprogramma opgesteld om de eigen CO2-reductiedoelstelling te realiseren.

Het nemen van onze verantwoordelijkheid in het treffen van milieuvriendelijke maatregelen en het reduceren van CO2-uitstoot is een belangrijk onderdeel in onze bedrijfsvoering.
Eén van de maatregelen die we onszelf hebben opgelegd is het verlagen van ons energieverbruik. Daarom is er in april een begin gemaakt met het leggen van een flinke kabel als voorbereiding op de zonnepanelen die binnenkort op de loods bij Herman Vaessen geplaatst gaan worden.
Vanaf medio juni verwachten Groenrijk Maasbree en Herman Vaessen het systeem operationeel te hebben en zo een extra bijdrage te leveren aan het terugdringen van de CO2-uitstoot.

Meer weten? Klik dan hier.