Gazon

Wilt u een mooie groene grasmat in uw tuin in Maasbree, Venlo, Baarlo of Sevenum? Dan heten wij u van harte welkom bij tuincentrum GroenRijk in Maasbree. Graszoden, graszaden, meststoffen voor uw gazon, wij hebben het allemaal.

Graszoden of graszaden kopen in Maasbree nabij Venlo

Met graszoden legt u snel een mooie grasmat neer. Bedenk voor de aanschaf van graszoden of graszaden goed welk doel uw gazon gaat dienen. Wordt er veel op gelopen, gespeeld of misschien zelfs gesport? Dan heeft u een stevige grassoort nodig die tegen een stootje kan. Dit gras is vaak wat dikker en stugger dan siergras en blijft daarom langer mooi bij zware belasting. Bij ons vindt u voor iedere gasmat de juiste graszoden en graszaden.

Heeft u geen haast dan is zelf gras zaaien een goedkope en goede oplossing. Dit is vooral makkelijk als u een tuin heeft met veel verschillende hoeken, vormen en rondingen. Met graszaden zaait u makkelijk de gewenste vormen in. Ook graszaden kunt u bij ons kopen.

Klik hier voor meer informatie en de prijzen van onze graszoden

De verzorging van uw gazon 

U dient het gazon regelmatig te bemesten met gazonmest en kalk voor een blijvend groene en volle grasmat. Vanaf het voorjaar tot en met het najaar dient de grasmat regelmatig gemaaid te worden en tijdens droge warme dagen is bewatering noodzakelijk. In het voorjaar kunt u het mos en onkruid verwijderen en tijdens de herfst mogen de bladeren van het gras worden gehaald om schimmel en gele plekken te voorkomen. Meer weten over de verzorging van uw grasmat? Vraag het aan de medewerkers bij ons in het tuincentrum in Maasbree.

Accessoires voor de verzorging van uw gazon kopen in Maasbree

In ons tuincentrum in Maasbree vindt u ook tal van gazon gerelateerde producten zoals: grasmaaiers, handmatige grasscharen of grasscharen op accu, grastrimmers, verticuteermachines, strooiwagens en meer. 

Graag tot ziens in ons tuincentrum, dé graszoden specialist van Maasbree nabij Venlo, Baarlo en Helden met alles voor een mooi gazon! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinartikelen