Fairybell

Wilt u dit jaar ook een magische kerstsfeer creëren bij uw bedrijf? Wanneer de kerst aan het einde van het jaar in zicht komt, wordt het weer tijd om het gezellig te maken in huis én natuurlijk op de werkvloer. Met een vlaggenmast kerstboom van Fairybell versiert u makkelijk, snel en prachtig uw bedrijfstuin en wilt u vast nooit meer anders! Fairybell is een wereldwijd topmerk op het gebied van kerstverlichting voor buiten, waardoor mooie kwaliteit gegarandeerd is.

Waarom kiezen voor een complete set Fairybell LED kerstboom?

 • Onze drie verkrijgbare complete sets worden geleverd inclusief speciaal ontworpen masthouder. Deze masthouder is gevuld met beton en kunststof standpijp en is exclusief verkrijgbaar bij GroenRijk Maasbree. De masthouder zorgt voor een stevig geheel van de vlaggenmast kerstboom. Hierdoor hoeft de mast niet in de grond geplaatst te worden, maar staat hij stevig in de verplaatsbare verzinkte vlaggenmastbak.
   
 • De vlaggenmast kerstbomen zijn gemaakt van hoogwaardig en stevig materiaal. Hierdoor zijn ze bestand tegen alle weersinvloeden en kunt u zonder omkijken de hele kerstperiode genieten van een prachtige, verlichte bedrijfstuin. 
   
 • De verlichting in de kerstbomen van Fairybell bestaat uit LED verlichting in de kleur warm wit. Het voordeel van LED lampen is dat ze erg zuinig zijn, wat beter is voor het milieu en uw energierekening.
   
 • Wij leveren de gehele set met pallettransport met een levertijd van slechts 2 werkdagen. U kunt al onze Fairybell kerstbomen eenvoudig bestellen via onze webshop www.tuincollectie.nl.
   
 • Op al onze Fairybell kerstbomen geven wij 3 jaar garantie!
   

Een Fairybell LED Kerstboom Complete Set leveren wij inclusief:

- Fairybell LED kerstboom  (beschikbare afmetingen: 600cm 900 LED / 600cm 1200 LED / 800cm 1500 LED)
- Deelbare mast zwart
- Spanankers
- Masthouder gevuld met beton en kunststof standpijp

Het complete pakket wordt geleverd op pallet en is met een normale palletwagen te verplaatsen. De masthouder dient op een stevige, vlakke ondergrond te worden geplaatst. 
 

Bekijk hier onze exclusieve Fairybell LED Kerstboom complete sets: