Cactussen en vetplanten

In elk interieur zijn tegenwoordig wel cactussen of vetplanten te vinden. Dat is niet zonder reden: cactussen en vetplanten zijn super hip en vragen weinig onderhoud. Ideaal voor wie een druk leven leidt of niet zo'n groene vingers heeft. Bovendien passen cactussen en vetplanten in ieder interieur: van industrieel tot Bohemian en van landelijk tot Scandinavisch. Bij GroenRijk Maasbree heeft u enorm veel keuze uit verschillende soorten en maten, van kleine vetplantjes tot grote cactussen en andersom. Zo hebben we voor iedereen dé perfecte plant!

Naast onze ruime aanbod cactussen en vetplanten bieden we ook:

  • Groene kamerplanten
  • Bloeiende kamerplanten
  • Arrangementen

Webshop

Cactussen en Vetplanten kopen bij GroenRijk Maasbree

Voordelen van cactussen en vetplanten

  • Cactussen en vetplanten hebben weinig onderhoud nodig.
  • Wanneer u uw cactus een keer water vergeet te geven, gaat deze niet meteen dood. Cactussen zijn oorspronkelijk afkomstig uit de woestijn en zijn gewend aan moeilijke leefomstandigheden.
  • Cactussen en vetplanten zijn stijlvolle planten die in ieder interieur passen. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan cactussen en vetplanten, waardoor er voor iedereen een geschikte plant is.
  • Cactussen hebben een lange levensduur. De juiste verzorging van cactussen kan ervoor zorgen dat ze jarenlang meegaan.

Het verzorgen van cactussen en vetplanten

Cactussen en vetplanten zijn succulenten, wat betekent dat ze water opslaan in hun bladeren, stengels en wortels. Dit maakt cactussen en vetplanten gemakkelijk te onderhouden, aangezien ze weinig water nodig hebben. Tijdens de rustperiode, van november tot en met februari, heeft uw cactus geen water en voeding nodig. Vetplanten hebben tijdens de rustperiode slechts eens per twee weken een kleine hoeveelheid water nodig. Ze houden van een warme en lichte plek in huis, maar pas op met een plekje vlak bij het raam, want cactussen en vetplanten kunnen snel verbranden. Het verpotten van uw vetplant of cactus kunt u het beste doen in maart of april. Gebruik hiervoor wel speciale cactusgrond. Deze potgrond voldoet aan de specifieke eisen van deze planten. Met de juiste verzorging kunt u jarenlang genieten van uw cactus of vetplant!

Cactussen en vetplanten kopen bij GroenRijk Maasbree

Ontdek het ruime assortiment cactussen en vetplanten bij GroenRijk Maasbree! Of u nu op zoek bent naar een grote cactus of mini vetplantjes, we hebben het allemaal. Naast ons ruime aanbod succulenten, kunt u bij ons ook terecht voor bijpassende potten, cactusgrond en plantenvoeding. Wilt u een cactus of vetplant kopen in omgeving Maasbree, Panningen, Baarlo, Sevenum of Venlo? Kom dan langs bij tuincentrum GroenRijk Maasbree, waar onze groenspecialisten klaar staan om u te adviseren en inspireren.

Shop hier ons aanbod kamerplanten online

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten