Bloemen

Bent u op zoek naar mooie en betaalbare bloemen in omgeving Maasbree, Panningen, Venlo, Sevenum of Baarlo? Kom dan eens langs bij GroenRijk Maasbree, want ook voor verse boeketten tegen scherpe prijzen kunt u bij ons terecht!

Verse boeketten kopen in omgeving Maasbree

Dit jaar hebben we in ons tuincentrum in Maasbree een nieuwe koelcel laten plaatsen. Hier kunnen we onze bloemen op de juiste temperatuur houden om u zo dagelijks verse boeketten aan te bieden. Onze bloemenhoek bestaat uit een prachtig assortiment, welke op het seizoen zijn afgestemd. Zorgvuldig geselecteerd vindt u bij ons diverse soorten boeketten, maar ook altijd verse snijroosjes en snijgroen.

Onze verse boeketten zijn kant-en-klaar en kunt u direct meenemen. Handig als u een keer wat minder tijd heeft! Daarnaast vindt u in onze winkel een ruim assortiment vazen, potten en manden om het geheel af te maken. 

Assortiment bloemenshop:

  • Boeketten 
  • Snijroosjes
  • Snijgroen
  • Anthuriums
  • Seizoensbloemen 
     

Bloemen kopen bij GroenRijk Maasbree
 

Altijd prachtige bloemen bij GroenRijk Maasbree

Een vers boeket blijft de perfecte keuze voor iedere gelegenheid. Voor het opfleuren van uw interieur, als cadeau of voor het decoreren bij een speciale gebeurtenis. Met een kleurrijk en vers boeket van GroenRijk Maasbree zit u altijd goed!  ‚ÄčOns tuincentrum in Maasbree is gevestigd aan de Kanaalweg 7 en is met de auto goed bereikbaar. Dus ook als u in Venlo, Sevenum of Baarlo woont is een bezoek aan ons tuincentrum geen probleem. In 't Koffiehuukske kunt u tevens genieten van een beetje rust en ontspanning tijdens het shoppen en in het weekend hebben we ook nog heerlijke verse wafels uit eigen gebakkraam.

Graag tot ziens in ons tuincentrum in Maasbree voor de mooiste boeketten uit omgeving!

 

 

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment