Kunstkerstbomen

GroenRijk Maasbree: jouw tuincentrum in Noord Limburg, Sevenum, Venlo, Roermond & Weert.

Het creëren van een gezellige kerstsfeer in huis begint bij het kopen van een mooie kerstboom. Wilt u wél de gezellige sfeer, maar geen onderhoud en losse naalden in uw huiskamer? Dan is een mooie kunstkerstboom vast voor u geschikt. In ons tuincentrum kunt u kunstkerstbomen kopen in verschillende kleuren, soorten en maten. Onze bomen zijn van vertrouwde merken zoals Triumph Tree en Royal Christmas, waardoor goede kwaliteit en een natuurlijke uitstraling gegarandeerd is. Bij GroenRijk Maasbree helpen wij u graag verder met het vinden van de kerstboom die bij u past!

De echtheid van een kunstkerstboom

Tegenwoordig is een kunstkerstboom niet meer te onderscheiden van een echte kerstboom. De kunstkerstbomen in onze winkel zijn gemaakt van PE en/of PVC materiaal. Hierdoor zijn ze stevig en mooi van vorm. In de takken zijn combinaties gebruikt van zachte en harde naalden, om het uiterlijk van echte dennen- en naaldbomen na te bootsen. 

De voordelen van een kunstboom

Wanneer u een kunstkerstboom aanschaft, kunt u hier jarenlang enorm veel plezier hebben. Een kunstkerstboom heeft simpelweg verschillende voordelen ten opzichte van een echte kerstboom. Deze voordelen hebben we voor u op een rijtje gezet: 

  • Een kunstkerstboom is eenvoudig op te bouwen en af te breken. 
  • Tegenwoordig zijn kunstkerstbomen standaard brand vertraagd behandeld. Onze kunstkerstbomen voldoen aan de strengste Europese wetgeving voor wat betreft brandveiligheid en de aanwezigheid van zware metalen. 
  • Een kunstkerstboom is vrijwel onderhoudsvrij.
  • Kunstkerstbomen zijn tegenwoordig niet meer te onderscheiden van echte kerstbomen.
  • Een kunstboom heeft bijna geen naalduitval.
  • Kunstkerstbomen zijn vaak erg makkelijk in model te brengen.

Verschillende kunstkerstbomen

Bent u op zoek naar een kerstboom die precies past in uw huiskamer? Bij GroenRijk Maasbree heeft u keuze uit enorm veel verschillende maten. We hebben kleine kunstbomen onder de 1.50 meter, maar ook bomen van meer dan 2 meter in ons assortiment. Heeft u moeite met het kiezen van de juiste kerstboom? Houd ongeveer een afstand aan van 30 à 40 cm tussen de top van de boom en het plafond. Uiteraard kunt u altijd bij een van onze medewerkers terecht voor advies.  

Naast verschillende maten hebben wij ook allerlei verschillende soorten kunstkerstbomen. Zo kunt u kiezen voor een kerstboom met of juist zonder verlichting. Uiteraard hebben we ook verschillende kleuren en zelfs kunstbomen met besneeuwde toppen. Kom gezellig bij ons kerstboom-shoppen en kies uw favoriete boom uit in onze winkel! 

Uw kunstkerstboom versieren

Nadat u de perfecte kunstboom heeft gevonden, kunt u ook direct bij ons terecht voor allerlei mooie kerstverlichting en kerstversiering om uw boom mee te decoreren. Weet u al voor welke kerststijl u gaat dit jaar, of neemt u eerst een kijkje in onze mooie Kerstshow voor inspiratie? Bent u nog op zoek naar verlichting en vindt u het lastig om in te schatten hoeveel lichtjes uw kerstboom nodig heeft? Wij rekenen altijd 10m snoer verlichting per m boom. Komt u er toch niet uit of wilt u graag advies? Uiteraard staan wij voor u klaar en verwelkomen wij u graag in ons tuincentrum in Maasbree.

Kunstkerstboom online kopen

Liever eerst online oriënteren naar de perfecte kerstboom? Dan kunt u voor een deel van ons mooie assortiment aan kunstkerstbomen en andere kerstartikelen ook terecht op onze webshop www.tuincollectie.nl. Ook handig wanneer u het fysiek winkelen deze periode liever niet op zoekt of gewoon lekker vanuit huis uw kerstinkopen wilt doen! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen