Kunstkerstbomen

Het creëren van een gezellige kerstsfeer in huis begint bij het kopen van een mooie kerstboom. Wilt u wél de gezellige sfeer, maar geen onderhoud en losse naalden in uw huiskamer? Dan is een kunstkerstboom vast voor u geschikt. In ons tuincentrum kunt u kunstkerstbomen kopen in verschillende kleuren, soorten en maten. We bieden bomen van vertrouwde merken zoals Triumph Tree en Royal Christmas, waardoor u verzekerd bent van een hoogwaardige kwaliteit en een natuurlijke uitstraling. Bij GroenRijk Maasbree helpen we u graag bij het vinden van de perfecte kerstboom die bij u past!

De echtheid van een kunstkerstboom

Tegenwoordig is de kunstkerstboom niet meer te onderscheiden van een echte kerstboom. De kunstkerstbomen in onze winkel zijn gemaakt van PE en/of PVC materiaal. Hierdoor zijn ze stevig en mooi van vorm. In de takken zijn combinaties gebruikt van zachte en harde naalden, om het uiterlijk van echte dennen- en naaldbomen na te bootsen.

De voordelen van een kunstboom

Overweegt u om dit jaar een kunstkerstboom te kopen? Slimme keuze, want een kunstkerstboom kent vele voordelen vergeleken met een echte kerstboom. We hebben de voordelen voor u op een rijtje gezet:

  1. Een kunstkerstboom hoeft u maar één keer te aan te schaffen en kunt u jaarlijks hergebruiken. Dit bespaart op lange termijn veel geld.
  2. Een kunstkerstboom heeft geen onderhoud nodig en verliest geen naalden. Hij blijft jaren mooi in vorm!
  3. Kunstbomen zijn zeer gebruiksvriendelijk. U kunt ze eenvoudig opzetten, afbreken en weer opbergen voor de volgende kerst.
  4. Een kunstkerstboom is bewerkt met een brandvertragende coating en is brandveiliger dan een echte kerstboom.
  5. Door te investeren in een herbruikbare kunstkerstboom die lang mee gaat, maakt u een duurzame keuze.

Verschillende kunstkerstbomen

In ons tuincentrum vindt u kunstkerstbomen in allerlei kleuren, soorten en maten. Kleine bomen van onder de 1.75 meter tot bomen van meer dan 2 meter. Naast verschillende maten hebben wij ook allerlei verschillende soorten kunstkerstbomen. Zo kunt u kiezen voor een kerstboom met of juist zonder verlichting. Uiteraard hebben we ook verschillende kleuren en zelfs kunstbomen met besneeuwde toppen. We bieden keuze uit:

Uw kunstkerstboom versieren

Nadat u de perfecte kerstboom heeft gevonden, kunt u ook direct bij ons terecht voor allerlei mooie kerstverlichting en kerstversiering om uw boom mee te decoreren. Weet u al voor welke kerstthema gaat dit jaar, of neemt u eerst een kijkje in onze mooie kerstshow voor inspiratie? Bent u nog op zoek naar verlichting en vindt u het lastig om in te schatten hoeveel lichtjes uw kerstboom nodig heeft? Wij rekenen altijd 10m snoer verlichting per m boom. Komt u er toch niet uit of wilt u graag advies? Uiteraard staan wij voor u klaar en verwelkomen wij u graag in ons tuincentrum in Maasbree.

Kunstkerstboom online kopen

Ontdek ons assortiment kunstkerstbomen nu ook gemakkelijk online in onze webshop Tuincollectie.nl. Hier vindt u een uitgebreide selectie van hoogwaardige kunstkerstbomen in diverse maten, soorten en kleuren, vanuit het comfort van uw eigen huis. Laat u betoveren door onze grote online kerstshop en vind in een handomdraai de perfecte kunstkerstboom. Vergeet niet om eens een kijkje te nemen bij onze kerstboomversiering om van uw boom een echte feestelijke eye-catcher te maken. Met onze snelle levering is uw bestelling razendsnel in huis, dus laat Kerstmis maar komen!

Webshop

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen