Bloeiende kamerplanten

Bloeiende kamerplanten worden steeds populairder. Met hun mooie en opvallende kleuren fleuren ze niet alleen uw interieur op, maar dragen ze ook bij aan een gezonde luchtvochtigheid en luchtzuivering in huis. Genoeg redenen om uw woonkamer, slaapkamer, werkplek of keuken te verrijken met een prachtige bloeiende kamerplant. Hoewel bloeiende kamerplanten wat meer aandacht vragen dan groene kamerplanten, wordt u beloond met prachtige bloemen. Bij GroenRijk Maasbree heeft u keuze uit allerlei soorten, maten en kleuren. Denk aan de vrolijk gekleurde Bromelia, de klassieke Orchidee of de sierlijke Strelitzia. Bij ons vindt u zeker dé perfecte bloeier die bij u past!

Naast ons ruime aanbod bloeiende kamerplanten bieden we ook:

  • Groene kamerplanten
  • Cactussen en vetplanten
  • Arrangementen

Webshop

Bloeiende kamerplanten kopen bij GroenRijk Maasbree

Populaire bloeiende kamerplanten

Bloeiende kamerplanten zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Met een overvloed aan opties kan het lastig zijn om de perfecte keuze te maken. Wij hebben voor u de meest geliefde bloeiers op een rijtje gezet!

  • Anthurium (Flamingoplant)
  • Strelitzia (Paradijsvogelplant)
  • Bromelia
  • Spathiphyllum (Lepelplant)
  • Orchidee
  • Primula
  • Hortensia

Het verzorgen van bloeiende kamerplanten

Bloeiende kamerplanten vragen net iets meer aandacht dan groene kamerplanten. De meeste bloeiende kamerplanten staan het liefst op een lichte standplaats met veel ochtendzonZorg dat het water dat u gebruikt om de planten te gieten lauw is en geef ze wekelijks een sproeibeurt met een plantenspuit of laat ze buiten staan tijdens een lichte regenbui. Bepaalde bloeiende kamerplanten, zoals de Hortensia, vinden het fijn om met hun voeten in het water te staan. Let erop dat dit per plant kan verschillen. Terwijl sommige bloeiers van 'natte voeten' houden, kunnen andere planten hier juist niet tegen. Dit kan wortelrot tot gevolg hebben. Na de bloei is het voldoende om de plant eens per week water te geven. Extra plantenvoeding is op dit moment zeker niet nodig. In het voorjaar is het tijd om de plant te verpotten. Gebruik hiervoor goede potgrond. Het is belangrijk dat u altijd de bijgeleverde verzorgingstips van de planten zorgvuldig doorneemt.

Bloeiende kamerplanten kopen bij GroenRijk Maasbree

Bij GroenRijk Maasbree hebben we een ruim assortiment bloeiende kamerplanten in allerlei soorten, maten en kleuren. Heeft u vragen over ons aanbod of de verzorging hiervan? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen of langskomen in ons tuincentrum. Onze groenspecialisten helpen u graag bij het vinden van dé perfecte bloeiende kamerplant die bij u past! Naast ons ruime aanbod bloeiende kamerplanten, kunt u bij ons ook terecht voor bijpassende potten, plantenvoeding en potgronden. Hopelijk tot ziens bij GroenRijk Maasbree!

Shop hier ons aanbod kamerplanten online

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten