Tuinmeubelen

Tuinmeubelen zijn een aanwinst in iedere tuin en creëren een plek om tot rust te komen en te genieten van goed gezelschap. Een plek om bij te kletsen, rustig thuis te komen na een lange werkdag, nog even een drankje te doen voor het eten of om uren na te tafelen. Een plek om vakantieplannen te maken, een spelletje te spelen met het gezin en waar nieuwe inzichten mogen ontstaan. Deze plek is een verlengde van de woonkamer en wordt dus steeds belangrijker!

3 Tips bij de aanschaf van tuinmeubelen

Net als bij de aankoop van een bank of eettafel, zijn ook tuinmeubelen steeds belangrijker. Het verlengde van de woning moet natuurlijk net zo comfortabel zitten als binnen. Alleen waar kunt u nu op letten bij het uitkiezen van tuinmeubelen? Wij hebben wat tips voor u op een rij gezet!

tuinmeubelen          tuinmeubelen

1. Kijk goed naar de prijs - kwaliteit verhouding

Met een goedkope tuinset denken sommige mensen snel klaar te zijn, maar er moeten op meer zaken gelet worden dan alleen de prijs. Is het materiaal bijvoorbeeld goed weerbestendig? Zit u er comfortabel op? Dit klinkt misschien logisch, maar kijk eerst goed naar het complete plaatje. Wilt u een mooie tuinset die lang meegaat, dan moet u op meer zaken letten dan alleen de prijs.

2. Onderhoud en duurzaamheid

Materialen als rotan, riet en hout worden gezien als duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Dat is natuurlijk ook zo, alleen moet er wel een goede coating op zitten en moeten de meubels goed onderhouden worden. Bij een houten tuinset moet u deze regelmatig een nieuwe schuur en lakbeurt geven, zodat deze in topconditie blijft. Een materiaal als staal gaat vroeg of laat toch roesten als er geen goede coating op zit. Let hier dus goed op. Een wicker van een goede kwaliteit is ten opzichten van de andere materialen het meest onderhoudsvriendelijk en zal jaren meegaan.

tuinmeubelen          tuinmeubelen

3. Ga proefzitten

Zeg eens eerlijk: heeft u ooit een bank of stoel gekocht zonder hier eerst op te gaan zitten? Ik denk het niet. Iedereen heeft een andere voorkeur qua zitting en houding. Voor lange mensen is bijvoorbeeld een diepe zit erg prettig, terwijl een korter iemand hier met de beentjes boven de grond bungelt.

Tuinmeubelen kopen

Tuinmeubelen kopen in Maasbree nabij Venlo en Sevenum doet u natuurlijk bij tuincentrum GroenRijk! Wij bieden u een ruim aanbod tuinmeubelen in alle maten en voor ieder budget. In onze tuinmeubelenshowroom in Maasbree staan onder andere de volgende tuinartikelen ruim uitgestald:

  • Tuinsets
  • Tuintafels
  • Tuinbanken
  • Tuinstoelen
  • Parasols

De tuinmeubelen die wij verkopen zijn gemaakt van verschillende materialen, sommige zeer onderhoudsvriendelijk, andere vragen wat meer aandacht. Een greep uit onze collectie vind u hier.

tuinmeubelen          tuinmeubelen

Kunststof tuinmeubelen kopen in Maasbree

Kunststof tuinmeubelen zijn tegenwoordig erg populair, ze zien er mooi uit, vergen weinig onderhoud en zijn ligt van gewicht waardoor ze makkelijk te verplaatsen zijn. In onze tuinmeubelenshowroom in Maasbree vindt u daarom een ruim assortiment kunststof tuinmeubelen.

Houten tuinmeubelen kopen nabij Venlo

Het authentieke van houten tuinmeubelen is bijna niet te evenaren als u het ons vraag. Houten tuinmeubelen kopen betekent wel dat u er wat meer aandacht aan dient te besteden in de vorm van schoonmaken en onderhouden om een lange levensduur te kunnen garanderen. Ook voor schoonmaak- en onderhoudsartikelen voor uw tuinmeubelen bent u bij ons aan het juiste adres. 

Tierra outdoor, Hartman, Leco, Sens Line of S&S tuinmeubelen kopen in Maasbree

Wij verkopen tuinmeubelen van verschillende bekende merken, zoals Tierra outdoor, Hartman en Leco, maar ook hebben wij een eigen lijn met kwaliteit tuinmeubelen die wij tegen scherpe prijzen aanbieden. De gehele collectie is te vinden in onze winkel, maar als u vanuit huis wilt gluren, dan kunt u natuurlijk een kijkje nemen in onze webshop!

Online tuinmeubels kopen bij GroenRijk Maasbree

In onze webshop kunt u ook online tuinmeubelen kopen en gratis thuis laten bezorgen! Kijk op www.tuincollectie.nl voor meer informatie en mooie tuinmeubelen.