Gereedschap

Woont u in Venlo, Sevenum, Baarlo of ergens anders nabij Maasbree en zoekt u een ruim assortiment tuingereedschappen? Kom dan eens naar tuincentrum GroenRijk in Maasbree. Wij verkopen een ruim aanbod tuingereedschappen zoals:

  • Tuingereedschap voor de bewatering van uw tuin (tuinslangen en sproeisystemen)
  • Snoeigereedschap (snoeischaren, heggenscharen en kniptangen)
  • Gesteeld tuingereedschap (schoppen, spades, schoffels en harken)
  • Grasgereedschap (grasmaaiers, grastrimmers en kantsteker)
  • Werkkleding voor in de tuin (overall, laarzen, werkhandschoenen)

Ontdek ons assortiment in de winkel of bestel uw favoriete tuingereedschappen online in onze webshop.

Online tuingereedschap bestellen


Gardena, GroenRijk en Talen Tools tuingereedschap kopen in Maasbree

Naast tuingereedschap van de bekende merken, zoals Gardena en Talen Tools, bent u ook voor goedkoop tuingereedschap bij ons in het tuincentrum aan het juiste adres. Wij proberen met ons assortiment in te spelen op de behoefte van iedere tuinier. Plant u één keer in het jaar een paar violen in de tuin of bent u dagelijks druk in de weer met uw tuin? De eisen die u stelt aan uw tuingereedschap kunnen verschillen en daar spelen wij op in met een ruim aanbod tuingereedschap in Maasbree. 

Tuingereedschap kopen bij tuincentrum GroenRijk Maasbree


Ruim assortiment elektrisch gereedschap

In ons tuincentrum in Maasbree bent u ook op de juiste plek voor een zeer uitgebreid aanbod elektrisch gereedschap. Zo vindt u bij ons diverse modellen uit de collectie van het Power For All accusysteem van Gardena. Hierbij wisselt u eenvoudig één accu tussen verschillende producten en toepassingen. Van bladblazer, heggenschaar, grasmaaier, grastrimmer tot aan hogedrukreiniger. We bieden bij GroenRijk Maasbree keuze uit heel veel Gardena accugereedschap. Dit maakt het tuinieren anno 2023 een stuk gemakkelijker, voordeliger en leuker met slechts één accu voor al het onderhoud in uw tuin! 

Elektrisch gereedschap bestellen

Tuingereedschap kopen bij tuincentrum GroenRijk Maasbree


Tuingereedschap kopen in Maasbree nabij Venlo?

‚ÄčTuincentrum GroenRijk Maasbree is gevestigd aan de Kanaalweg 7 in Maasbree en is met de auto goed bereikbaar. Dus ook als u in Venlo, Sevenum of Baarlo woont is een bezoek aan ons tuincentrum geen probleem. In 't Koffiehuukske kunt u tevens genieten van een beetje rust en ontspanning tijdens het tuinshoppen.

Graag tot ziens in ons tuincentrum in Maasbree voor tuingereedschap in alle soorten en maten!  

Openingstijden & Contact

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinartikelen