Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Kerstartikelen

In de aanloop voor kerst toveren wij ons tuincentrum om tot een sfeervol kerstparadijs. U kunt genieten van de gezelligheid en inspiratie opdoen voor het versieren van uw eigen huis en tuin. Bent u op zoek naar een echte kerstboom of een kunstkerstboom, kerstverlichting, kerstversiering of kerstcadeaus? Kom bij ons tuincentrum langs om alvast de kerstsfeer te proeven!

Bekijk de video om een beeld te krijgen van onze kerstshow 2015!


Kika Kerstballen
Versier je kerstboom dit jaar met een goed doel!

Dit jaar zet de tuinbranche, met zo'n 160 tuincentra, zich in voor een ongelofelijk mooi doel: geld ophalen voor onderzoek in de strijd tegen kinderkanker. Vier jonge meiden die momenteel strijden tegen de ziekte kanker, hebben elk een prachtige KiKa kerstbal ontworpen en delen hiermee hun verhaal. 

Uiteraard doen wij als GroenRijk Maasbree ook mee aan dit goede doel door verkooppunt te zijn van de Kika Kerstballen. De kerstballen liggen vanaf half oktober in de winkel. Voor iedere Kika Kerstbal die wij verkopen, wordt er direct €2,50 naar KiKa gestort. Geen enkele betrokken partij maakt winst op deze actie. Help jij mee een zo groot mogelijk bedrag op te halen voor onze KiKa helden?