Kerstverlichting

Tijdens de gezelligste tijd van het jaar kunnen we weer genieten van mooie verlichte huizen en tuinen, die de donkere straten omtoveren naar warme kerstsferen. Kunnen uw huis en tuin ook nog wat extra lichtjes gebruiken met de kerst? In ons tuincentrum kunt u terecht voor een groot assortiment aan kerstverlichting. Ook hebben we dit jaar weer een prachtige Kerstshow neergezet om u boordevol inspiratie te geven!

Webshop

Verschillende soorten kerstverlichting

Bij GroenRijk Maasbree kunt u terecht voor allerlei soorten kerstverlichting. Denkt u maar eens aan:

  • Binnenverlichting
  • Buitenverlichting 
  • Koppelbare verlichting
  • Kerstverlichting op batterijen of netstroom
  • Accessoires voor uw kerstverlichting

Maak het thuis gezellig met kerstlampjes voor in de boom, voor bij het raam of in uw kerstdecoratie. Met keuze uit verschillende kleuren verlichting, is er altijd wel een kleur die bij u past. Zo geeft warm witte verlichting direct een warme sfeer in huis. En kunt u met helder of koel licht uw tuin mooi winters aankleden. Houdt u van extra veel kleur? Wij hebben ook multicolor kerstverlichting in ons assortiment. Wilt u graag advies bij het kiezen van de juiste kerstverlichting? Uiteraard kunt u altijd bij een van onze medewerkers terecht.

LED kerstverlichting

Het grootste deel van ons assortiment bestaat tegenwoordig uit LED kerstverlichting. We hebben enkele voordelen van het gebruik van LED verlichting voor u op een rijtje gezet:

  • LED kerstverlichting heeft enorm veel branduren en gaat dus langer mee als gewone kerstverlichting.
  • Daarnaast zijn LED lampjes erg zuinig, waardoor u minder energie verbruik heeft met dit type verlichting.
  • LED kerstverlichting is milieuvriendelijk.
  • LED lampjes geven weinig warmte af, waardoor het veilige verlichting is.

Timerfunctie en dimfunctie

Ook is er steeds meer kerstverlichting voorzien van een handige timerfunctie en/of dimfunctie. Hiermee kunt u gemakkelijk bepalen wanneer de verlichting in en uit wordt geschakeld en zelf de juiste sfeer bepalen. Zo heeft u altijd kerstsfeer in huis en tuin op de door u gekozen tijden.

Kerstverlichting voor binnen

Versieren tijdens de kerstperiode begint natuurlijk bij het traditioneel versieren van de kerstboom. Wij hebben verschillende soorten verlichting om uw kerstboom mee te versieren. Door ons grote assortiment zit er altijd wel de juiste kleur of maat voor u tussen. Vindt u het lastig om in te schatten hoeveel lichtjes uw kerstboom nodig heeft? Wij rekenen altijd 10m snoer verlichting per m boom. Komt u er toch niet uit of wilt u graag advies? Vraag een van onze medewerkers naar de mogelijkheden.  

Uiteraard kunt u voor nog veel meer binnenverlichting bij ons terecht. Zo zijn onze lichtsnoeren ook te gebruiken om andere plekken in huis mee te versieren en hebben we ook allerlei verlichte kerstdecoratie in ons assortiment. Kom gezellig bij onze kerstshow langs en laat uw creativiteit de vrije loop gaan.

Kerstverlichting voor buiten

Naast het versieren van uw huis, mag de tuin natuurlijk niet vergeten worden. Zo kunt u uw boom, buxus of struik in de tuin omhullen met mooie kerstverlichting. Of misschien beschikt u niet over een voortuin, maar wilt u wel bijdragen aan de gezellige kerstsfeer op straat; dan kunt u bijvoorbeeld een van onze gordijnverlichting voor het raam ophangen. Bent u nu een échte fan van mooie buitenverlichting? Wij hebben ook allerlei prachtige vlaggenmast kerstbomen met verlichting van Fairybell in ons assortiment. Onze kerstverlichting voor buiten is spatwaterdicht en bestand tegen vocht en vuil van buitenaf. Waar in de zomermaanden uw tuin tot leven wordt gebracht door al het mooie groen, zorgen de kerstversieringen ervoor dat uw tuin prachtig tot leven komt gedurende de feestdagen.

Kerstverlichting online kopen

Ook kunt u voor een groot deel uit ons assortiment aan kerstverlichting terecht op onze webshop www.tuincollectie.nl. Hier kunt u allerlei kerstartikelen gemakkelijk online bestellen, die we binnen 1-2 werkdagen bij u thuis bezorgen.

Webshop

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen