Graszoden

Graszoden online bestellen vanaf €3,49

Bestel online

Speelgras in de tuin

Ons speelgras kan tegen een stootje!

Wilt u een mooie en stevige grasmat in uw tuin hebben? Dan moet dit gazon natuurlijk aan wat eisen voldoen. Wat is voor u belangrijk? Moet het gras tegen een stootje kunnen? Wordt er een potje voetbal op gespeeld of komt er een speeltoestel op te staan? Gebruikt u de graszoden om in de zomer op te zonnebaden of zet u er in de warme periode een zwembad op?

Een barbecue feest in de tuin of een kinderpartijtje, een opblaasbaar zwembad of simpel zonnebaden: onze graszoden zijn van hoge kwaliteit en herstellen zich snel na intensief gebruik. 

Kwaliteit graszoden

Het ideale speelgazon of zonneweide oogt fris en groen, kan probleemloos een flinke belasting aan en nodigt uit tot uiteenlopende activiteiten! Onze graszoden zijn speciaal samengesteld als speelgras en is dus ideaal voor kinderen en huisdieren. 

Mensen denken soms dat graszoden bij zeer intensief gebruik kunnen loslaten. Wees niet bang, want de graszoden van GroenRijk Maasbree zijn van hoge kwaliteit. Ze zijn stevig en groeien na het leggen, uit tot één sterk en strak geheel. Speelgras heeft natuurlijk veel te verduren, waardoor wij de hoogste kwaliteit voor u in petto hebben. Ieder feest of potje voetbal kan ons gras aan!

De voordelen van speelgras

Heeft u een gezin of komen er vaak neefjes, nichtjes of kleinkinderen bij u langs? Dan is de keuze voor speelgras erg logisch! Deze graszoden hebben namelijk veel extra voordelen:

  • Mooie groene dichte mat
  • Eenvoudig zelf te leggen
  • Er kan op gelopen en gespeeld worden
  • Gemakkelijk te onderhouden

Bestel speelgras

De voordelen van premiumgras

Premiumgras is net als speelgras goed bestand tegen hevige belasting een herstelt zich snel. Dit type gras beschikt over eigenschappen waardoor deze beter bestand is tegen schaduw. Vooral op plekken waar weinig zonlicht komt, zorgt Premiumgras ervoor dat u een prachtig groen gazon behoudt.​

  • Mooie groene dichte mat
  • Eenvoudig zelf te leggen
  • Er kan op gelopen en gespeeld worden
  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Geschikt voor schaduwplekken

Bestel premiumgras

Graszoden bestellen in Maasbree

Bestel uw graszoden eenvoudig online via onze webshop!

Graszoden zijn alleen te leveren of af te halen op bestelling. Plaatst u de bestelling bij ons vóór donderdag 17:00 uur? Dan kunt u vrijdag vanaf 13:00 uur uw bestelling bij ons komen afhalen!

Vindt u het handiger als we de graszoden bij u komen bezorgen? Uiteraard is dit ook geen probleem! Dit kan al vanaf 20 m(20 rollen). Wij bezorgen uw bestelling graszoden graag bij u op vrijdag na 15:00 uur of op zaterdag, de exacte levertijd en dag laten we u weten per mail of telefoon. Wij leveren de graszoden naast de auto bij u af, dus houd hier rekening mee. 

Afhalen graszoden

Donderdag voor 17:00 uur besteld = Vrijdag vanaf 13:00 uur afhalen!

Bezorgen graszoden

Wij bezorgen uw graszoden op twee momenten in de week. Wij nemen contact met u op over het exacte levermoment.

Vrijdag na 15:00 uur
Zaterdag tussen 9.00 - 17.00 uur

Bestel online

Prijzen graszoden

Hoe meer graszoden u nodig heeft, hoe voordeliger wij kunnen leveren. Zie hieronder een overzicht met onze scherpe prijzen.

Speelgazon A-kwaliteit (Afmeting 250x40cm)

    Afhaalprijs       Bezorgprijs
0-29 m2  € 3,99 per m2   € 25,00 
30-99 m2   € 3,89 per m2   € 4,59 per m2
100-199 m2   € 3,69 per m2   € 4,39 per m2
>199 m2  € 3,49 per m2     € 4,09 per m2


Premiumgras (Afmeting 250x40cm)

     Afhaalprijs       Bezorgprijs
0-29 m2  € 4,19 per m2   € 25,00 
30-99 m2  € 4,09 per m2   € 4,79 per m2
100-199 m2   € 3,89 per m2     € 4,59 per m2
>199 m2  € 3,69 per m2   € 4,39 per m2

 

 

 

 

          

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment