Ligbedden

Een ligbed is heerlijk om in de tuin of op je balkon te hebben staan! Een moment voor jezelf om even heerlijk te ontspannen, een muziekje te luisteren of een boek te lezen ondat het genot van een drankje. Valt u in slaap? Geen probleem op onze ligbedden! Ze liggen namelijk heerlijk!

Tips bij het kopen van ligbedden

Wilt u een ligbed kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wellicht weet u nog niet goed waar u op moet letten, dan hebben wij wat tips voor u op een rij gezet. Hopelijk helpt dit u in de keuze.

1. Verstelbare ligbedden

Allereerst kunt u erover nadenken of u een ligbed zou willen, waarvan u de rugleuning kunt verstellen. Bij een verstelbaar ligbed heeft als voordeel dat u in verschillende standen kunt zitten. Wat meer rechtop als u wat wilt eten en plat liggend tijdens een ontspanmoment of het lezen van een tijdschrift. Ideaal voor meer flexibiliteit.

2. Locatie

Heeft u al de ideale plek voor een ligbed in gedachte? Meet de ruimte even goed op, zodat u zeker weet of het bed op de daarvoor bedachte plek tot zijn recht komt. 

ligbedden

3. Verplaatsbaar ligbed

Als u een zonliefhebber bent, dan wilt u uw ligbed wellicht regelmatig verplaatsen voor het beste plekje. Denk er dan aan om te kijken naar wielen onder één kant van het bed. Zo kunt u de andere kant optillen en het ligbed met gemak verrijden!

4. Materiaal ligbed

  • Wicker ligbedden > Het vlechtwerk biedt voldoende bescherming voor invloeden van buiten en het speelse karakter van het vlechtwerk past bij veel verschillende stijlen. Van klassiek tot bohemian en van strak tot landelijk. Het materiaal blijft lang mooi en is mooi om te zien.
  • Houten ligbedden > Ben u fan van een natuurlijke uitstraling? Dan zijn houten ligbedden wellicht zeer passend. Deze soort hardhout is grotendeels  onderhoudsvrij en gaat zeer lang mee.
  • Aluminium ligbedden > Het aluminium frame zorgt voor stevigheid en het textiel van het liggedeelte is goed schoon te houden. De bedden zijn stevig en kunnen goed tegen een stootje.

Ligbedden kopen

Bij ons van GroenRijk Maasbree is er een ruime selectie aan ligstoelen beschikbaar voor verschillende stijlen in de tuin. We hebben ligstoelen die vast staan of die hangen. Sommige hebben zelfs een dakje, waardoor u heerlijk in de schaduw kunt liggen met uw gezicht. We hebben schommelstoelen en verrijdbare stoelen. Lounge ligbedden en zelfs een tweepersoons loungebed! Kom gerust eens bij ons langs bij GroenRijk Maasbree om een kijkje te komen nemen. Wilt u vanuit huis al een blik werpen? Dan kunt u terecht in onze webshop! U bent van harte welkom en ons personeel adviseert u graag!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinmeubelen