Meststoffen en bestrijding

Meststoffen en bestrijdingsmiddelen kopen voor uw tuin is Maasbree, Venlo of Sevenum? Kom naar ons tuincentrum in Maasbree en laat u adviseren door onze groenexperts. Wij leveren een uitgebreid assortiment meststoffen en bestrijdingsmiddelen voor tuin en moestuin en kunnen u indien gewenst voorlichting geven zodat u weer snel kunt genieten van een prachtige tuin!  

Meststoffen kopen in Maasbree nabij Venlo

Meststoffen zijn grondsoorten zoals tuinturf, potgrond en tuinaarde. Naast universele meststoffen zijn er tegenwoordig voor vrijwel iedere categorie tuin- en kamerplanten wel speciaal daarvoor ontwikkelde meststoffen te koop. Bijvoorbeeld meststoffen voor het gazon, meststoffen voor orchideeën of meststoffen voor hortensia's. Deze meststoffen bevatten precies de juiste voedingsstoffen voor die plant en zorgen voor een nog betere voedingsbodem dan universele meststoffen. Voor sommige planten is zo'n uitgebalanceerde plantenvoeding aan te raden en andere planten doen het prima in normale potgrond of tuinaarde. 

Gewasbescherming kopen in Maasbree nabij Sevenum?

Een ruim assortiment gewasbeschermingsmiddelen vindt u bij GroenRijk in Maasbree! Toch moet u zich altijd afvragen of dit wel de oplossing is voor de bestrijding van luizen, rupsen en ander ongedierte. Eerst kunt u zich afvragen of de plant wel op de juiste plaats in uw tuin staat. Een plant die niet goed groeit heeft vaak een verkeerde standplaats. De grond kan bijvoorbeeld te nat of te droog zijn of de standplaats is wellicht te zonnig of juist te donker. Heeft u dit uitgezocht en verzorgt u de planten ook op de juiste manier? Dan kunnen bestrijdingsmiddelen tegen luizen, schimmels en ander ongedierte uitkomst bieden!

Onkruidbestrijdingsmiddelen kopen bij GroenRijk in Maasbree

Onkruid bestrijden in uw tuin in Venlo, Sevenum of ergens anders in de buurt van Maasbree? Kom naar GroenRijk! Ieder jaar weer op uw knieën om met een onkruidsteker het onkruid tussen uw tegels vandaan te halen? Dat zijn nou niet bepaald de tuinklussen waar u op zit te wachten. Daarom hebben wij verschillende bestrijdingsmiddelen tegen onkruid standaard op voorraad, ook biologische bestrijdingsmiddelen tegen onkruid zijn bij ons goed vertegenwoordigd. Een veelvoorkomend probleem is mos in het gazon en daarom hebben wij ook bestrijdingsmiddelen voor mos en onkruid in het gazon.

Bestrijdingsmiddelen tegen schimmels kopen bij GroenRijk

Tijdens een natte zomer is het wachten op schimmels; gevoelige en zwakke planten krijgen dan vaak last van schimmelziekten. De bekendste is meeldauw die planten bedekt met een laagje wit schimmelpluis. Schimmel op planten is moeilijk te bestrijden en slaat snel over op andere planten. Om die reden is het belangrijk om schimmels op uw planten tijdig te bestrijden met de juiste bestrijdingsmiddelen tegen schimmels.

Wij hebben onder andere bestrijdingsmiddelen tegen:

  • Meeldauw;
  • Sterroetdauw;
  • Heksenbezem;
  • Voet- en wortelrot;
  • Roest.

Advies nodig over meststoffen en bestrijdingsmiddelen in Maasbree?

Kom dan langs bij ons in het tuincentrum en vraag onze medewerkers om hulp. Wij zullen proberen de oorzaak van het probleem te achterhalen en u de juiste meststoffen en bestrijdingsmiddelen aan te rijken zodat u weer snel kunt genieten van mooie en gezonde planten!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinartikelen