Kerstthema's

GroenRijk Maasbree: jouw tuincentrum in Noord Limburg, Sevenum, Venlo, Roermond & Weert.

Ontdek de magische kerstthema's van 2022

Ieder kerstseizoen presenteren wij in onze Kerstshow nieuwe kerstthema's geïnspireerd op dé laatste kersttrends. Al vanaf einde zomer zijn onze medewerkers wekenlang hard aan het werk om alle prachtige kerstpresentaties en creaties tot leven te laten komen. Ieder kerstthema wordt per kleur afgestemd en uitgelicht met de meest sfeervolle kerstversieringen, kerstdecoraties en kerstaccessoires! Hier kunt u boordevol inspiratie op doen en vindt u alles wat u nodig heeft om uw eigen huis en tuin mee in kerstsfeer te brengen. Wij zetten onze 5 magische kerstthema's van 2022 hieronder voor u op een rij:

  • So this is Christmas
  • Frozen lake
  • La vie en rose
  • Bohemian forest
  • Christmas naturals
  • Midnight cocktail

 

So this is Christmas

So this is Christmas is het traditionele kerstthema van 2022 en staat dit jaar in het teken van reizen. Alle bekende klassieke kerstkleuren en patronen komen hierin terug, maar dan net weer in een ander jasje. De kerstversieringen en kerstballen bestaan uit een kleurenmix van rood, groen, goud en parelmoer. Ook zitten er veel klassieke kerstornamentjes en kerstfiguren tussen. Denk aan kerstmannetjes, notenkrakers en ook klassieke voertuigen zoals een kersttrein. So this is Christmas straalt een hartelijk en nostalgisch kerstgevoel uit. Word u ook helemaal warm van dit klassieke kerstthema? Klik hier om dit leuke thema te shoppen.

Shop in de webshop

 

Frozen lake

Frozen lake is het kerstthema van 2022 dat een geweldig winters sfeertje uitstraalt. In december komt de winter echt om de hoek kijken en daar past dit prachtige thema helemaal bij. De kerstversieringen en kerstballen bestaan uit een koele kleurenmix van licht- en donkerblauw, mosgroen, zilver en ijzig wit. Ook wordt er veel gecombineerd met natuur elementen zoals hout, dennentakken, besneeuwde decoratie en winterse dieren. Met het thema Frozen lake creëert u een relaxed, knus en winters kerstinterieur. Klik hier om dit leuke thema te shoppen.

 

La vie en rose

La vie en rose is het kerstthema van 2022 waar de romantiek vanaf spat. Het gevoel van een nostalgisch en sprookjesachtige romance, die oneindig mag duren. De kerstversieringen en kerstballen bestaan uit een kleurenmix van verschillende tinten roze met parelmoer, winters wit en mahonie bruin. Deze kunnen worden gecombineerd met allerlei decoraties die passen bij 'de romantiek'. Denk aan veel bloemenprints, rozen en zijdenbloemen en fluwelen kussens, parelkettingen en kaarsen. La vie en rose straalt de sfeer uit van een luxe, bijna koninklijke high-tea. Eentje waar uw oude roze vintage theeservies nog prachtig tussen van pas zou komen. Klik hier om dit stijlvolle thema te shoppen.

 

Bohemian forest

Bohemian forest is het kerstthema van 2022 dat geïnspireerd is op de natuur. De uitstraling van het thema doet denken aan een behaaglijk houten vakantiehuisje met retro invloeden. Perfecte voor een weekend weg tijdens de feestdagen. Omgeven in een prachtig bosrijke natuur. De kerstballen, versieringen en decoraties bestaan uit een warme kleurenmix van groen, goud, wol wit en mahonie bruin. Deze worden gecombineerd met veel lila tinten en bohemian invloeden, wat dit thema zo bijzonder maakt. Ook zie je veel natuurelementen terug uit het bos. Denk aan dennentakken, dennenappels en paddenstoelen. De stijl van Bohemian forest oogt zacht, met toch een stoere touch. Klik hier om dit leuke kerstthema te shoppen. 

 

Christmas naturals

Christmas naturals is een warm kerstthema van 2022 met verfijnde en natuurlijke tinten, materialen en elementen. De sfeer van dit thema oogt zacht, maar tegelijkertijd toch zeer sfeervol. De kerstversieringen en kerstballen bestaan uit een beeldschone kleurenmix van zilver, wol wit, toffee bruin en walnoot bruin. Je ziet veel decoraties zoals kerststerren, pampaspluimen, droogbloemen en houten figuren. Ook kaarsen, vazen, kandelaars, kussens en plaids in dezelfde tinten passen er prachtig bij. Christmas naturals oogt bijna een beetje Scandinavisch en is een perfect thema wanneer u van minimalistische kerstversieringen houdt. Klik hier om dit stijlvolle kerstthema te shoppen.

 

Midnight cocktail

Midnight cocktail is het kerstthema van 2022 dat is geïnspireerd op de 'roaring twenties'. In de roerige jaren twintig werdt sterk afgeweken van de geldende normen en dat zie je overal in dit opvallende thema terug! Woorden als glamour, party en showtime passen bij deze uitbundige stijl. De kerstversieringen en kerstballen bestaan uit een speelse kleurenmix van goud, donkerblauw, donkerrood en zwart. De donkere tinten gecombineerd met gouden accessoires, fluweel en heel veel feestelijke kerstverlichting en kaarsen zorgt geweldige sprankelende creaties. Ook zie je veel leuke kerstornamentjes terug in de vorm van cocktailglaasjes, flessen sterke drank en champagne. Midnight cocktail is een perfect thema wanneer u wel van een goed feestje houdt en niet bang bent voor een uitgesproken kerstinterieur. Klik hier om dit glamoureuze kerstthema te shoppen.

 

Bezoek onze Kerstshow in Maasbree!

Welk kerstthema is uw favoriet dit jaar? Kom gauw alle thema's in het echt bewonderen en bezoek onze magische kerstshow in Maasbree. Onze kerstshow opent dit jaar op zondag 29 oktober en is maar liefst 7 dagen per week geopend!

Tuincentrum Groenrijk Maasbree is gevestigd aan de Kanaalweg 7 in Maasbree en is met de auto goed bereikbaar. Dus ook als u in Venlo, Sevenum, Baarlo of Weert woont is een bezoek aan ons tuincentrum geen probleem. Graag tot ziens in onze kerstshow in Maasbree voor kerstartikelen in alle soorten en maten!  

Openingstijden & Contact

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen