Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Kerstthema's 2021

Ieder kerstseizoen presenteren wij in onze Kerstshow weer de nieuwe kerstthema's van dit jaar. In deze presentaties komen de verschillende thema's helemaal tot leven met de mooiste kerstversieringen, decoraties en creaties! Wij zetten onze 5 sfeervolle kerstthema's voor u op een rij:

Made With Love

Het eerste kerstthema, Made with Love, bestaat uit de romantische kleuren kerst rood, zacht roze, winters wit, zilver en bronsachtig bruin. De naam geeft eigenlijk al weg waar dit thema om draait: liefde! Liefde voor kerstmis, voor elkaar en voor zelfgemaakte kerstversieringen. In dit thema zien we veel hartjeskerstballen, kransen en kerstversieringen in een klassieke Scandinavische folklore stijl. Ook is er meer aandacht voor do-it-yourself kerstversieringen en zelfgemaakte traditionele kerstlekkernijen zoals gingerbread mannetjes en peperkoekhuisjes. 

Kleurenpalet: 

Winter Joy

Het thema 'Winter Joy' is een écht winters thema waarvan er iedere kerst wel eentje tussen hoort te zitten. Het prachtige kleurenpallet bestaat uit verschillende koele en warme tinten. Zo wordt ijswit, zilver, oceaan blauw, donker blauw en amberbruin met elkaar gecombineerd. Bij 'Winter Joy' draait het om gezelligheid met elkaar. Samen spelletjes spelen in de huiskamer, gezellig tijd doorbrengen in de keuken met een warme kop chocomel of lekker samen dineren. Natuurlijk horen er bij een winters thema ook besneeuwde kerstbomen of kersttakken, sterren en klassieke sneeuwpoppen.

Kleurenpalet: 

Christmas Classic

Bij klassieke rode kerstballen en kerstversieringen wordt er meteen aan de sfeervolle kerstperiode gedacht. Het thema 'Christmas Classis' is dan ook een warm en stijvol thema bestaande uit de bekende kerstkleuren. Kerstmis rood en oxblood rood gecombineerd met salie groen, dennengroen, licht goud en parelkleur. Naast de klassieke rode kerstballen vind je in dit thema ook allerlei leuke kerstornamentjes om in de kerstboom te hangen. Met daarbij natuurlijk een liefst zo groot mogelijke kerstboom die helemaal volgehangen wordt met kerstversieringen. 

Kleurenpalet: 

Bright Luxury

'Bright Luxury' is een kerstthema wat dit jaar zeker opvalt. Het kleurenpalet bestaat uit lichte en luchtige kleuren waaronder zilver, winter wit, wol wit, parelkleur en licht goud. In dit thema zitten veel klassieke oude Griekse invloeden, zoals witte beelden en zuilen. Ook wordt er veel gedecoreerd met engeltjes in de vorm van beelden of hangertjes, kaarsen en sierlijke kerstversieringen zoals parels, veren en twinkelende kerstlichtjes. Dit thema straalt een luxe sfeer uit. Ook zien we veel decoratie met kunstsneeuw voor een white and bright Christmas!

Kleurenpalet: 

Warm Glow

Welcome back to the 70's! Het sfeervolle thema 'Warm Glow' is namelijk geïnspireerd op de jaren 70. Diverse warme bruine kleuren zoals camel bruin, terra bruin, donker bruin worden gecombineerd met warm grijs, wol wit en licht goud. Een prachtig palet dat meteen voor veel sfeer in de huiskamer zorgt. Lekker relaxen met vrienden en gezellig samen muziek maken is waar 'Warm Glow' om draait. De kerstversieringen bestaan uit mooie kerststerren, vazen met allerlei soorten droogbloemen, veel aardetinten maar ook allerlei leuke printjes in kussens of plaids. Het leukste van dit thema zijn toch zeker wel de originele kerstornamentjes om in de boom te hangen. Er zijn muziek ornamentjes zoals een langspeelplaat, jukebox of gitaar, maar ook drank ornamentjes zoals wiskyflesjes, ginflesjes of karafjes! 

Kleurenpalet: 
 

Welk kerstthema is uw favoriet? Kom dan gauw een kijkje nemen bij onze mooie Kerstshow en ga lekker creatief aan de slag thuis!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst