Kerst

Vanaf september/oktober 2022 zullen wij ons tuincentrum GroenRijk Maasbree weer langzaam omtoveren naar een winkel vol met de mooiste kerstartikelen, een sfeervolle Kerstshow en een groot assortiment met kerstbomen en kunstkerstbomen! 

Met de koude winterdagen en de feestdagen in het vooruitzicht, wordt het weer tijd om het thuis gezellig te maken. Een versierde kerstboom of een mooi gedekte tafel tijdens het kerstdiner hoort daar natuurlijk bij. Of wat is er nou fijner dan thuiskomen in het donker, bij een prachtig verlichte tuin na een lange dag. Bent u ook zo’n kerstliefhebber en wilt u lekker inspiratie op doen? Kom gezellig langs en neem een kijkje tussen ons prachtig kerstassortiment, bestaande uit:

Koopzondagen tijdens de kerstperiode

Ieder seizoen starten wij weer met onze extra openingstijden op zondag. Ook staan iedere koopzondag De Wafelzusjes bij de ingang van ons tuincentrum, waar u kunt smullen van een heerlijke wafel, arretjescake en warme chocomel, cappuccino en koffie to-go!

Bezoek onze Kerstshow!

Onze creatieve medewerkers zetten ieder jaar weer een prachtige Kerstshow neer, vol met verrassende items. In onze Kerstshow vindt u onder andere kunstkerstbomen in alle soorten en maten, de mooiste kerstverlichting, allerlei kerstballen en kerstversiering en natuurlijk een heleboel leuke kerstaccessoires! Door de verschillende sfeervolle thema’s is er altijd wel iets te vinden dat bij uw smaak en interieur past. Onze Kerstshow is niet alleen een inspirerende, maar ook een veilige omgeving om in te winkelen door de brede winkelpaden. Op deze manier kunt u genoeg afstand houden van elkaar, evengoed gezellig komen kerstshoppen en alvast even de kerstsfeer proeven. Zo maken we er samen een prachtige Kerstshow van!

Bekijk de video om een beeld te krijgen van onze Kerstshow van vorig jaar!

Kersttrends voor 2021

Kunt u ook niet wachten om weer lekker traditioneel te beginnen met versieren? Breng uw huis en tuin in hogere kerstsferen met prachtige artikelen uit onze collecties. In onze Kerstshow presenteren wij ieder jaar weer nieuwe kerstthema's. Met onze verschillende thema’s zijn er enorm veel kerststijlen mogelijk die u thuis kunt creëren. Onze kerstthema's van dit jaar zijn Made With Love, Winter Joy, Christmas Classic, Bright Luxury en Warm Glow. Zo heeft ieder thema een andere kleurenkaart en weer een hele andere uitstraling.  

Bekijk hier de volledige kerstthema's!

Kerstartikelen kopen bij GroenRijk Maasbree

Om een gezellige kerstsfeer te creëren zijn natuurlijk de nodige voorbereidingen nodig. Bij GroenRijk Maasbree helpen wij u graag bij het vinden van de juiste kerstartikelen. Bent u nog opzoek naar de perfecte kerstboom? Wij hebben diverse kunstkerstbomen van vertrouwde merken zoals Triumph Tree en Royal Christmas. Ook staat ons buiten terrein vanaf de laatste week van november vol met échte kerstbomen in verschillende soorten en maten. 

Twijfelt u misschien nog over welke kerstverlichting of versiering het beste in uw huis of tuin past? Kom langs bij ons tuincentrum en vraag gerust een van onze medewerkers naar advies en mogelijkheden. Wij verwelkomen u graag in ons tuincentrum én bij onze kerstshow!

Liever online oriënteren of direct online kerstshoppen?

Hoewel de gezelligste tijd van het jaar alweer bijna voor de deur staat, was het voor velen ook een pittig jaar. Juist daarom is het goed om tijdens de kersperiode stil te staan bij al het moois op de wereld en uw huis en tuin feestelijk aan te kleden. Deze gezelligheid hebben we samen met z'n allen verdiend! Zoekt u het fysiek winkelen in deze periode liever niet op of wilt u lekker online kerstinspiratie opdoen? Dan kunt u voor een deel van ons mooie assortiment ook terecht op onze webshop www.tuincollectie.nl!