Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Kerst

Ook dit jaar kunt u weer terecht bij GroenRijk Maasbree voor de mooiste kerstartikelen. Met de koude winterdagen en de feestdagen in het vooruitzicht, wordt het weer tijd om het thuis gezellig te maken. Een versierde kerstboom of een mooi gedekte tafel tijdens het kerstdiner hoort daar natuurlijk bij. Of wat is er nou fijner dan thuiskomen in het donker, bij een prachtig verlichte tuin na een lange dag. Bent u ook zo’n kerstliefhebber en wilt u lekker inspiratie op doen? Kom gezellig langs en neem een kijkje tussen ons prachtig kerstassortiment, bestaande uit:

Koopzondagen tijdens de kerstperiode

Om u nog meer de mogelijkheid te geven om gespreid te kunnen winkelen, starten wij dit seizoen weer met onze extra openingstijden op zondag. 
Bekijkt u voordat u onze winkel bezoekt ook even onze coronamaatregelen

 

Kerstshow

Onze creatieve medewerkers hebben ook dit jaar weer een prachtige Kerstshow neer weten te zetten, vol met verrassende items. In onze Kerstshow vindt u onder andere kunstkerstbomen in alle soorten en maten, de mooiste kerstverlichting, allerlei kerstballen en natuurlijk een heleboel kerstaccessoires! Door de verschillende sfeervolle thema’s, is er altijd wel iets te vinden dat bij uw smaak en interieur past. Dit jaar hebben we ervoor gezorgd dat onze kerstshow niet alleen een inspirerende, maar ook een veilige omgeving is om in te winkelen. Wij hebben onze Kerstshow niet helemaal donker gemaakt en brede gangpaden gecreëerd. Op deze manier kunt u 1,5 meter afstand houden, evengoed gezellig komen kerstshoppen en alvast even de kerstsfeer proeven. Zo maken we er samen een prachtige Kerstshow van!

Bekijk de video om een beeld te krijgen van onze Kerstshow!

Kersttrends voor 2020

Kunt u ook niet wachten om weer lekker traditioneel te beginnen met versieren? Breng uw huis en tuin in hogere kerstsferen met prachtige artikelen uit onze collecties. Met onze verschillende thema’s zijn er enorm veel kerststijlen mogelijk die u thuis kunt creëren. Wij zetten onze mooie thema’s van 2020 voor u op een rijtje:

  • Natures Gift: Bij dit mooie romantische en landelijke thema, wordt de prachtige bevroren natuur in huis gehaald door het gebruik van zachte lila tinten gecombineerd met subtiele natuur-groene accenten. 
  • Mountain Lodge: De naam zegt al wat de sfeer uitstraalt, een prachtige, luxe berghut in de bergen. Mooie zilver- en blauwtinten gecombineerd met apres-ki bruin, waardoor u zich midden in een skigebied waant. 
  • Wonderful Time: Een traditioneel kerstthema is natuurlijk niet meer weg te denken. Een bekende kleurenkaart met rood, wit, groen en zilver, brengt direct dat heerlijke ouderwetse en warme kerstgevoel in huis. 
  • Wild Glam: Dit warme, luxueus en glamoureuze thema is anders dan anders, zoals de naam al doet vermoeden. De prachtige combinaties van bruin- en goude tinten, dierenprints, exotische takken en tropische bloemen doen denken aan de sfeer van een luxe boutiquehotel ergens op het Afrikaanse continent!
  • Unter the Stars: Een prachtige mix van kerst in combinatie met mooie woonaccessoires. Neutrale tinten als champagne, zwart, roest en paars. Geïnspireerd op koele winternachten, prachtige sterrenhemels en de New York skyline. 
  • Pink Forest: Een sprookjesachtig thema met een kleurenpalet van roze, groen, zilver en rood. Veel ruimte voor eigen fantasie en verbeelding, waardoor het bijna voelt alsof u in een sprookjesbos leeft!

Kerstartikelen kopen bij GroenRijk Maasbree

Om een gezellige kerstsfeer te creëren zijn natuurlijk de nodige voorbereidingen nodig. Bij GroenRijk Maasbree helpen wij u graag bij het vinden van de juiste kerstartikelen. Bent u nog opzoek naar de perfecte kerstboom? Wij hebben diverse kunstkerstbomen van vertrouwde merken zoals Triumph Tree en Royal Christmas. Ook staat ons buiten terrein vanaf de laatste week van november vol met échte kerstbomen in verschillende soorten en maten. 

Twijfelt u misschien nog over welke kerstverlichting of versiering het beste in uw huis of tuin past? Of heeft u een andere vraag? Kom langs bij ons tuincentrum en vraag gerust een van onze medewerkers naar advies en mogelijkheden. Bekijk onze openingstijden en adresgegevens onderaan deze pagina en hopelijk verwelkomen wij u snel! 

Online kerstshoppen

Hoewel de gezelligste tijd van het jaar alweer bijna voor de deur staat, was het voor velen ook een pittig jaar. Juist daarom is het goed om tijdens de kersperiode stil te staan bij al het moois op de wereld en uw huis en tuin feestelijk aan te kleden. Deze gezelligheid hebben we samen met z'n allen verdiend! Zoekt u het fysiek winkelen in deze periode liever niet op of wilt u lekker online kerstinspiratie opdoen? Dan kunt u voor een deel van ons mooie assortiment ook terecht op onze webshop www.tuincollectie.nl!