Kantoorbeplanting

De kracht van planten op kantoor
U hoeft geen omgevingspsycholoog te zijn om te begrijpen dat planten er aantrekkelijk uitzien. Wanneer u voorbij die uiterlijke schoonheid kijkt, zult u ontdekken dat de waarde van planten verder reikt dan het esthetische. Recent onderzoek heeft aangetoond dat planten op diverse subtiele manieren goed zijn voor mensen en hun leefomgeving. Planten spelen een essentiële rol bij het creëren van een aangename en rustige omgeving waarin we kunnen bewegen, werken en ontspannen. Planten verbeteren de luchtkwaliteit, verminderen achtergrond lawaai, bevorderen de creativiteit, kunnen stress verminderen en bevorderen daarmee de productiviteit! Wij adviseren u graag! Bekijk hier een impressie van onze projecten. Natuurlijk werken wij ook in opdracht van interieurarchitecten. 

 

GroenRijk adviseert, ontwerpt en onderhoudt kantoorbeplanting

GroenRijk Maasbree adviseert, ontwerpt, levert en onderhoudt kantoorbeplanting in de ruimste zin van het woord. Wij leveren duurzame, creatieve en efficiënte groenoplossingen waarmee uw leefomgeving, de luchtkwaliteit en de uitstraling van uw bedrijf sterk zullen verbeteren.

Wij leveren en plaatsen onder andere:

  • Bloembakken in alle soorten en maten met passende hydrocultuurbeplanting;
  • Groene wanden en gevels voor binnen en buiten;
  • Groene wandschilderijen passend bij elk interieur;
  • Maatwerkoplossing voor al uw groene vraagstukken.

Onderhoud van uw groen elementen

Een goede verzorging van uw binnenbeplanting zorgt voor een lange levensduur van uw fris, groene omgeving. Na het leveren en plaatsen van onze planten start het onderhoud. Na het afsluiten van een onderhoudscontract nemen wij de volledige zorg voor uw binnenbeplanting over. Zo controleren wij maandelijks de waterstanden, houden de beplanting en hardwaren stofvrij en schoon, snoeien de beplanting, controleren de beplanting op ziekten en plagen inclusief biologische bestrijding, vervangen slechte planten en dragen zorg voor een algeheel mooi beeld van uw groene werkomgeving. Onze medewerkers zijn gecertificeerde interieurbeplanters met liefde voor het vak!

Heeft u vragen over interieurbeplanting bij u op kantoor? Neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier, wij helpen u graag verder.

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.