GroenRijk Maasbree

GroenRijk Maasbree onderscheidt zich met een ruim assortiment barbecues, tuinmeubels, tuinplanten, kamerplanten, potterie, interieuraccessoires, tuingereedschappen, dierenartikelen en vijveroplossingen. 

Met een team goed geschoolde en gemotiveerde medewerkers beschikt ons tuincentrum in Maasbree over een hoog kennisniveau wat wij graag delen met de klant. Wij noemen onszelf dan ook een echt servicetuincentrum! Dit wordt gelukkig ook zo ervaren door onze klanten zoals u kunt lezen bij de recensies van GroenRijk Maasbree op Tuincentrum Overzicht.nl en daar zijn wij trots op!

Waarom uw tuinartikelen kopen bij GroenRijk Maasbree?

Als wij daar een antwoord op zouden geven is het eigenlijk een beetje "wij van Wc-eend adviseren Wc-eend" en daarom kunt u het best langskomen en het zelf ervaren of de ervaringen lezen van tuinliefhebbers die u voor zijn gegaan:

   

Daarnaast is ons tuincentrum al meerdere keren in de prijzen gevallen. In 2013 ontvingen wij de prijs voor het beste team van GroenRijk, in november 2013 zijn wij erkend als mantelzorgvriendelijke organisatie en in 2014 zijn wij uitgeroepen tot beste GroenRijker van 2013. Prijzen en erkenningen waar wij heel trots op zijn en waar wij iedere dag weer ons best voor doen!

Meer dan alleen een tuincentrum!

Naast een mooi tuincentrum leveren wij ook hoveniersdiensten met ons hoveniersbedrijf in Maasbree, Herman Vaessen Tuin Boom Groen. Ook kunt u ons inschakelen voor de beplanting en verzorging van uw bedrijfsbeplanting. Last but not least! Organiseert u een leuk feestje of een kleinschalig evenement en zoekt u een goede manier om uw gasten te vervoeren? Met de elektrotrein die wij verhuren kunt u veilig uw gasten vervoeren. Klik op onderstaande links voor meer informatie:

Kom langs bij GroenRijk Maasbree!

Een bezoek aan ons tuincentrum in Maasbree is dan ook zeker de moeite waard. Hier vindt u onze contact en adresgegevens voor als u ook nieuwsgierig bent geworden. 

Wij verheugen ons op uw komst!

Team GroenRijk Maasbree