NATUURLIJK EEN OLIJFBOOM! 

In deze bijzondere tijd waarin grootschalige kerstbijeenkomsten  voorlopig tot het verleden behoren merken wij dat bedrijven zich al oriënteren op de kerstgeschenkenmarkt. Dit jaar wil men extra aandacht geven aan het kerst- relatiepresentje, liefst met een persoonlijke boodschap waarin de dankbaarheid voor de inspanningen afgelopen periode duidelijk naar voren komen.Om deze erkentelijkheid te tonen hebben wij een bijzonder duurzaam en uniek bomenconcept ontwikkeld wat zeer geschikt is als kerstgeschenk! Voor dit jaar hebben wij een groot aantal  Olijfbomen (lokaal) op laten kweken, omdat de Olijfboom een bijzondere symboliek heeft. Als één van de oudste bomen ter wereld is de Olijf een sterk symbool in vele tradities. Hij wordt geassocieerd met kracht, vrede en overwinning. Hoe toepasselijk in deze coronatijd! Bovendien werden vroeger kransen van Olijftakken gegeven als hoogste blijk van erkenning en dankbaarheid. We weten inmiddels dat onze Olijfbomen heel goed ontvangen worden als kerstgeschenk en dat mensen er oprecht blij van worden.Kadoboompje als Kerst- of relatiegeschenk
Hoe leuk is het om onze Olijfboompjes aan te bieden als kerst- of relatiegeschenk! Het is origineel, duurzaam en iedereen heeft er wat aan. Binnen ons “kadobomen” concept leveren wij de Olijfboompjes in een unieke houtlook cadeaubox met een persoonlijk kaartje, een uitgebreide beschrijving van de boom inclusief verzorgingstips en een houten schijfje waar wij het bedrijfslogo op kunnen stempelen. Dit houten schijfje hangen wij aan de box of aan de boom zodat de ontvangers lange tijd aan de gevers zullen denken!

Kijk ook op Kadoboompje.nl
 
Wat maakt ons concept bijzonder?
•    Wij leveren hippe boompjes van zeer hoge kwaliteit. (natuurlijk groen in een trendy jasje).
•    Onze bomen hebben een mooie maat van circa 85/90cm hoogte en een kroon met een diameter van circa 25/30cm.
•    Onze boompjes kun je op je terras, in je tuin en op het balkon plaatsen. Zo kan iedereen een boompje gebruiken!
•    Het is een duurzaam, lokaal (gekweekt) product waar je jaren van kunt genieten!
•    Met het geven van een boom maak je de wereld een klein stukje groener en gezonder!
•    Wij zijn in staat om zeer grote aantallen bomen in één keer te leveren!
•    We kunnen het kerstpakket uitbreiden met food- en geschenkartikelen. 
 

Productinformatie pakket "Natuurlijk een olijfboom"
•    Olea Europea (Olijfboom) 
Onze Olijfbomen zijn lokaal gekweekt in Noord-Limburg. De opkweek gebeurt in een MPS-GAP gecertificeerd bedrijf wat ingaat op traceerbaarheid, 
milieu, veiligheid en hygiëne binnen het bedrijf. 

•    Elho pot Greenville Ø 30cm. Kleur Leaf green
Een strakke en functionele pot gemaakt van gerecycled plastic. De pot is in Nederland geproduceerd in een fabriek met eigen windenergie en de pot is 100% recyclebaar! De pot heeft een modern design en is voorzien van een ingenieus waterbuffersysteem. 

•    Kokos Potgrond Compact 10 liter
Pokon Potgrond compact is uitermate geschikt voor potplanten. Om deze grond te kunnen gebruiken moet je 3 liter water toevoegen aan de verpakking en binnen enkele minuten is de grond klaar voor gebruik.

•    Solar Prikspot Lazise 
De Lazise spot van Luxform is gemaakt van kunststof en geeft een lichtopbrengst van 5 lumen. De spot werkt op zonne-energie en de brandduur is 6 uur per dag. 
Door middel van de bijgeleverde steker kunt u de spot op diverse ondergronden plaatsen/bevestigen. 
De tuinlamp Lazise is voorzien van 3 softtone led's in de kleur warm-wit.

•    Cadeauverpakking
Geleverd in luxe houtlook cadeaubox met houten logo slice, kaartje met persoonlijke tekst en een informatiekaart met plant- en verzorgingstips 
 
Een prachtig duurzaam cadeau waar iedereen blij van wordt!
 
Vanaf 300 stuks vanaf € 44,- excl. BTW
Omdat wij herkenbare producten verkopen die gewoon in de winkel te koop zijn, is het leuk om te melden dat de werkelijke pakketwaarde € 63,92 is. 
 
Neem hier contact met ons op!

 

Kijk ook op Tuincollectie.nl