Kruiwagendagen

KRUIWAGENDAGEN BIJ GROENRIJK MAASBREE

Bakken vol tuinvoordeel tijdens de Kruiwagendagen bij GroenRijk Maasbree. Want tijdens de Kruiwagendagen trakteert GroenRijk op lage bodemprijzen! Met zoveel voordeel blijft u inladen en is uw kruiwagen snel gevuld.

Bij GroenRijk Maasbree begint de lente eerde, want vanaf woensdag 11 maart is het weer zover: de start van de GroenRijk Kruiwagendagen 2020! GroenRijk neemt met de Kruiwagendagen afscheid van de winter en verwelkomt daarmee de lente.
Tijdens de Kruiwagendagen geeft GroenRijk Maasbree de aftrap voor het nieuwe tuinseizoen. Met mooie aanbiedingen zoals violen in hangzak, Italiaanse Kruiden, siergrassen, Hortensia’s en nog veel meer, nodigen wij u graag uit in onze winkel. Kom genieten van de mooiste sortering tuinplanten, prachtige tuinsets en ons grote aanbod in tuinartikelen. Loop langs de mooiste sfeerpresentaties en haal bij ons de lente binnen! 

Het is zeker de moeite waard om van woensdag 11 t/m 24 maart een bezoek te brengen aan GroenRijk Maasbree. Want daar staat namelijk alles in het teken van de bakken vol tuinvoordeel, voor echte “Laad maar in prijzen”.

Tot en met 28 juni zijn wij iedere zondag open van 12.00 tot 17.00 uur.
(1e Paasdag gesloten)

Kijk voor meer informatie op www.groenrijkmaasbree.gardenconnect.com