Kerstpakket Pimpelmees

€24,75 
Getoonde prijs is excl. BTW.
 

  Dit kerstpakket bevat 3 producten
 

  5000 stuks beschikbaar
 

  Minimale afname 15 stuks
 

  Levering op 1 locatie in Nederland
     (Vanaf 50 stuks gratis levering op 1 locatie)
 

  Huis-aan-huis verzending mogelijk*
    (*Vraag naar de mogelijkheden)

GroenRijk Maasbree: jouw tuincentrum in Noord Limburg, Sevenum, Venlo, Roermond & Weert.
GroenRijk Maasbree: jouw tuincentrum in Noord Limburg, Sevenum, Venlo, Roermond & Weert.
GroenRijk Maasbree: jouw tuincentrum in Noord Limburg, Sevenum, Venlo, Roermond & Weert.
GroenRijk Maasbree: jouw tuincentrum in Noord Limburg, Sevenum, Venlo, Roermond & Weert.

Kerstpakket Pimpelmees..

Met deze leuke giftbox als kerstgeschenk kan het vogel spotten tijdens de feestdagen beginnen! Het Kerstpakket Pimpelmees bevat namelijk een handige 3-delige set om de tuin of het balkon vogelvriendelijk mee te maken. Het is altijd leuk om wat meer leven naar de tuin aan te trekken. Met name in de winter wanneer men naar de kale bomen buiten kijkt, zullen de vogels in de tuin dit beeld weer wat opvrolijken. Ook niet onbelangrijk is dat dit leuke kerstpakket de tuinvogels weer een handje verder helpt tijdens de koude dagen. Een extra voederplekje om van te eten en een nestkast om in te schuilen. Met deze feestelijke giftbox wordt de natuur weer een stukje dichter bij huis gebracht!  

Productinformatie:

Compleet Pimpelmees pakket 3-delig*
Dit complete pakket bestaat uit 3 delen en bevat alles wat nodig is om de pimpelmeesjes in de tuin te verzorgen. De giftbox heeft een mooi design en ziet er echt uit als een cadeautje.

 • Nestkast voor Pimpelmees
  De houten nestkast heeft een mooie landelijke uitstraling en past in iedere tuin. In het vogelhuisje kan de pimpelmees tijdens de koude wintermaanden schuilen en zich nesten in de lente. Naast de Pimpelmees kan het ook voorkomen dat de Kuifmees, Glanskop, Matkop en Zwarte mees gebruik maken van deze nestkast. 

   
 • Vogel voedersilo 
  Met deze voedersilo in de tuin komen de Pimpelmeesjes tijdens de winterperiode niets te kort. De kunststof voedersilo kan gevuld worden met vogelzaden en ergens in de tuin aan een boom of struik worden opgehangen. Op deze manier kan er minder ongedierte bij het voedsel komen en zo blijft er meer over voor de vogels in de tuin.

   
 • Winter strooivoer 1kg
  Verwen de vogels in de tuin met dit heerlijke winter strooivoer. Het strooivoer kan los worden gebruikt, maar ook om de voedersilo mee te vullen. Dit winter strooivoer bevat eiwitten, vezels en energie en is een perfecte aanvulling voor de vogels, vooral in de winter. 

   

  Dit kerstpakket kan nog worden uitgebreid met aanvullende vogelartikelen en/of food-producten. 


Dit kerstpakket bestellen?

Geïnteresseerd in het Kerstpakket Pimpelmees? Vul het bestelformulier in op deze pagina en wij nemen uw aanvraag meteen in behandeling!
 

 Leverbaar vanaf 1 december
 Nog ruim op voorraad
 Aanvraagperiode t/m 5 december

 

Advies nodig?
Neem gerust contact met ons op bij vragen over dit kerstpakket.

 077-465 00 80
 E-mail ons

 


Tip: maak uw kerstgeschenk nog persoonlijker!
Een kerstgeschenk wordt natuurlijk nog specialer wanneer er een persoonlijke boodschap bij zit. Wij kunnen voor u een kaart ontwerpen en bedrukken met uw eigen kerstwens en/of logo. 

Kerstpakket bestelformulier

Dit leuke kerstpakket bestellen voor uw medewerkers of relaties? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen uw aanvraag meteen in behandeling. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via 077-465 00 80

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Vul een geldig e-mailadres in

Mocht u al een voorkeur hebben voor een gewenste leverdatum, dan kunt u deze hier invullen.

Velden met * zijn verplicht.

Bekijk meer producten in de categorie Kerstpakketten:

U bekijkt nu het Kerstpakket Pimpelmees in Kerstpakketten 2022, maar wij hebben nog veel meer prachtige geschenken binnen deze categorie. Wilt u meer weten van het Kerstpakket Pimpelmees of wat wij nog meer te bieden hebben betreft het maken van een kerstgeschenk op maat? Neem dan gerust contact met ons op.