Kerstpakketten en kerst relatiegeschenken

Bent u op zoek naar een origineel en duurzaam kerstpakket of kerst relatiegeschenk? Via ons unieke bomenconcept, Kadoboompje.nl, bieden wij een prachtig assortiment met bijzondere kerstgeschenken! De basis van onze kerstpakketten bestaat altijd uit een en/of duurzaam product dat aansluit binnen onze branche. Kies uit een verrassend aanbod met bruikbare en eigentijdse huis- of tuinartikelen, waar iedereen plezier van kan hebben. 


Bekijk assortiment


Kerstpakketten Kadoboompje

 

Duurzame kerstpakkettenGeef een boom als kerstpakket!

Onze specialiteit? Het geven van een boom als kerstpakket dat verder gaat dan alleen materiële waarde! Met een Kadoboompje heeft u een uniek, maar ook duurzaam product in handen. Van duurzame kweek op Limburgse bodem tot aan het personaliseren van de cadeauverpakking in de look en feel van uw eigen bedrijf of organisatie. Elk detail vinden wij belangrijk.

Het geven van een boom als kerstpakket heeft een betekenisvolle impact met een langdurige herinnering. Iedere boom die wordt geplant maakt de wereld een klein stukje groener en gezonder. Het geeft de ontvanger een goed gevoel en bovendien heeft u lang plezier van een boom. Het koppelen van een boomsymboliek aan een eigen boodschap van uw bedrijf, is een extra service waar wij u graag mee helpen.

Onze boompjes hebben een mooie hoogte van ca. 85cm en zijn daardoor geschikt voor in iedere tuin, terras of balkon!

Bekijk assortiment

 

Kerstpakket bestellen bij GroenRijk Maasbree en Kadoboompje

Al jaren verzorgt GroenRijk Maasbree kerstpakketten voor diverse klanten. Van de kleine ondernemers tot bedrijven of organisaties met een groot aantal werknemers, lokaal in de regio en ook door heel Nederland. Bij ons kan iedereen terecht. Wij denken graag met u als klant mee, bieden uitstekende service en zijn sterk in onze logistiek. Ook kunnen wij zeer grote volumes leveren op locatie of zelfs tot aan de deur van uw medewerkers of relaties. Natuurlijk helpen wij ook bij het maken van de kerstkaart en het verpersoonlijken van uw geschenk. Ook dat is bij ons in goede handen.


Kerstpakketten Kadoboompje
 

Bezoek onze kerstpakketten showroom in ons tuincentrum in Maasbree

In ons tuincentrum in Maasbree hebben wij vanaf oktober een sfeervolle showroom ingericht met onze collectie kerstpakketten van 2023. Hier kijken wij graag samen met u naar uw wensen en behoefte voor het kerstpresentje van dit jaar. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken. 

Maak een afspraak

Tuincentrum Groenrijk Maasbree is gevestigd aan de Kanaalweg 7 in Maasbree en is met de auto goed bereikbaar.