Kerstpakket Kadoboompje


€32,99 
Getoonde prijs is excl. BTW.
 

  Dit kerstpakket bevat 1 product
 

  8750 stuks beschikbaar
 

  Minimale afname 15 stuks
 

  Levering op 1 locatie in Nederland
     (V.a. 50 stuks gratis levering op 1 locatie)
 

  Huis-aan-huis verzending mogelijk*
     (*Vraag naar de mogelijkheden)
 

 Duurzame keuze!

Kadoboompje.. 

Hoe origineel is het om een boompje aan te bieden als kerstpakket! Een boom is een groen en duurzaam geschenk waar iedereen blij van wordt. Het leuke van een Kadoboompje is dat het kleinblijvende boom is, omdat hij is geënt op stam. Hierdoor is er in iedere tuin of balkon wel een passend plekje te vinden voor deze terrasboompjes. Dat maakt een Kadoboompje een geschikt cadeau voor iedereen! De Olijfboom en Viburnum Tinus zijn beide wintergroene bomen die tijdens kerst prachtig zijn om cadeau te geven. Beide bomen hebben ook een bijzondere symboliek die toepasselijk is om waardering mee uit te spreken. Zo wordt de Olijfboom geassocieerd met kracht, vrede en overwinning en staat de Viburnum Tinus symbool voor trots en fierheid. Een Kadoboompje is een geschenk dat elk jaar opnieuw zal blijven en bloeien en waar men het hele jaar door van geniet. Hierdoor zal de persoonlijke boodschap heel lang bij de ontvanger bijblijven. Daarnaast wordt het Kerstpakket Kadoboompje compleet geleverd in een feestelijke cadeaubox, direct klaar om te geven!

Productinformatie:

 • Onze Olijfbomen en Viburnum Tinus zijn van prachtige kwaliteit en worden duurzaam en lokaal gekweekt in Noord-Limburg. De opkweek gebeurt in een MPS-GAP gecertificeerd bedrijf wat ingaat op traceerbaarheid, milieu, veiligheid en hygiëne binnen het bedrijf. 
   
 • Olea Europaea (Olijfboom)
  - Kenmerken: bladhoudend in de winter, matig winterhard, grijsgroene bladeren, bloeiperiode mei-juni, eetbare vruchten, oogsttijd medio september.
  - Symboliek: staat symbool voor kracht, vrede en overwinning.
  - Geleverd met een blijvende hoogte van ca. 85cm (geënt op stam).
  - Geschikt voor in iedere tuin, terras of balkon. 

   
 • Viburnum tinus (Sneeuwbal)
  - Kenmerken: bladhoudend in de winter, goed winterhard, glanzende donkergroene bladeren, bloeiperiode oktober-april, zwart-blauwe bessen.
  - Symboliek: staat symbool voor trots en fierheid.
  - Geleverd met een blijvende hoogte van ca. 85cm (geënt op stam).
  - Geschikt voor in iedere tuin, terras of balkon. 

   
 • Cadeauverpakking
  Geleverd in een luxe houtlook cadeaubox met houten logo slice, jute cadeauzakje om de pot, feestdagen kaart met persoonlijke tekst en een informatiekaart met plant- en verzorgingstips. 


Dit kerstpakket bestellen?

Geïnteresseerd in het Kerstpakket Kadoboompje? Vul het bestelformulier in op deze pagina en wij nemen uw aanvraag meteen in behandeling!

 Leverbaar vanaf 1 november
 Nog ruim op voorraad
 Levering t/m 22 december

 

Advies nodig?
Neem gerust contact met ons op bij vragen over dit kerstpakket.

 077-465 00 80
 E-mail ons

 


Tip: maak uw kerstgeschenk nog persoonlijker!
Een kerstgeschenk wordt natuurlijk nog specialer wanneer er een persoonlijke boodschap bij zit. Wij kunnen voor u een kaart ontwerpen en laten bedrukken met uw eigen kerstwens en/of logo. 

Kerstpakket bestelformulier

Dit leuke kerstpakket bestellen voor uw medewerkers of relaties? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen uw aanvraag meteen in behandeling. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via 077-465 00 80

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Vul een geldig e-mailadres in

Mocht u al een voorkeur hebben voor een gewenste leverdatum, dan kunt u deze hier invullen.

Velden met * zijn verplicht.

Bekijk meer producten in de categorie Kerstpakketten:

U bekijkt nu het Kerstpakket Kadoboompje in Kerstpakketten 2022, maar wij hebben nog veel meer prachtige geschenken binnen deze categorie. Wilt u meer weten van het Kerstpakket Kadoboompje of wat wij nog meer te bieden hebben betreft het maken van een kerstgeschenk op maat? Neem dan gerust contact met ons op.