Tuincentrum

Welkom bij GroenRijk Maasbree, hét tuincentrum in Maasbree! Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft voor uw tuin en huis. Wij bieden een breed scala aan producten, zoals tuinplanten, kamerplanten, tuinmeubelen, dierverzorgingsproducten, tuindecoraties en verlichting. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en we hebben voor elk budget iets te bieden. Lees hier meer over de producten die wij bieden.

Tuinplanten

Wij hebben een groot assortiment aan tuinplanten. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over welke planten het beste bij uw tuin passen. Of u nu op zoek bent naar bloeiende planten, groenblijvende planten of struiken, bij ons vindt u het allemaal.

Kamerplanten

Ook voor kamerplanten bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben een groot assortiment aan planten die uw huis opfleuren. Van kleine vetplanten tot grote kamerbomen, er is voor ieder wat wils.

Tuinmeubelen

Op zoek naar tuinmeubelen? Wij hebben een uitgebreide collectie tuinmeubelen, van loungebanken tot tuinstoelen en van tuintafels tot complete tuinsets. Onze meubelen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals hout, kunststof en metaal.

Dierverzorging

Ook voor uw huisdieren hebben wij een groot assortiment aan verzorgingsproducten. Of u nu op zoek bent naar voer, speeltjes of een nieuw hok, bij ons vindt u het allemaal.

Tuindecoraties en verlichting

Bent u op zoek naar mooie tuindecoraties of verlichting? Wij hebben een groot assortiment aan producten die uw tuin helemaal af maken. Van tuinbeelden tot tuinverlichting, bij ons vindt u het allemaal.

Bezoek GroenRijk Maasbree

Ons tuincentrum is gemakkelijk te bezoeken vanuit steden in de omgeving, zoals:

 

Kom langs en laat u inspireren door ons brede assortiment aan planten, tuinplanten, tuinmeubelen, decoratie en meer! Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het maken van uw keuze.

Tot ziens bij GroenRijk Maasbree!