Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Kadoboompje

Aanvraagperiode gesloten

Een boom als kerstgeschenk!

Hoe leuk is het om een boompje aan te bieden als kerstgeschenk! Een boom is een groen, origineel én duurzaam geschenk dat jaren zal blijven groeien en bloeien. Hierdoor zal de persoonlijke boodschap en dankbaarheid nog heel lang bij de ontvanger bijblijven.

Onze boompjes zijn van prachtige kwaliteit en worden duurzaam en lokaal gekweekt in Noord-Limburg. De bomen zijn geënt op stam en worden geleverd met een hoogte van ca. 85cm. Het leuke van onze boompjes is dat ze zowel op het terras, in de tuin of op het balkon kunnen worden geplaatst. Zo is een boom voor iedereen een geschikt cadeau!

De opkweek gebeurt in een MPS-GAP gecertificeerd bedrijf wat ingaat op traceerbaarheid, milieu, veiligheid en hygiëne binnen het bedrijf. 

Kerstpakket Productinformatie

Keuze uit de Olijfboom of Sneeuwbal. 

 • Olea Europaea (Olijfboom)
  De Olijfboom op stam geeft de tuin een prachtige mediterrane uitstraling. Het boompje heeft langwerpige, smalle bladeren die grijsgroen van kleur zijn. Het boompje bloeit in mei en juni
  met crème witte bloemen en daarna kunnen er olijven aan het boompje groeien. De Olijfboom is wintergroen en heeft dus ook tijdens de kerstperiode een prachtige sierwaarde. 

  Symboliek Olijfboom
  Als één van de oudste bomen ter wereld is de Olijf een sterk symbool in vele tradities.
  De Olijfboom wordt geassocieerd met kracht, vrede en overwinning. 
  Een boom met een bijzondere symboliek die toepasselijk is in deze coronatijd.

 • Viburnum tinus (Sneeuwbal)
  De Sneeuwbal is een winterbloeiend boompje dat ook in de kerstperiode een prachtige sierwaarde heeft. De bladeren zijn het hele jaar door glanzend en mooi donkergroen van kleur. Het boompje bloeit van oktober tot april met kleine witte bloemen. Na de bloei groeien er zwart/blauw bessen aan het boompje. 

  Symboliek Sneeuwbal
  De Sneeuwbal staat symbool voor fierheid door zijn lange stelen en bolvormige bloemen.
  Deze stralen een vol gevoel van trots uit.
  Het is een geliefde compacte boom die het hele jaar door prachtige sierwaarde heeft. 
  Een boom met een bijzondere symboliek die toepasselijk is in deze uitzonderlijke tijd.

 • Cadeauverpakking 
  Geleverd in een luxe houtlook cadeaubox met houten logo slice, jute cadeauzakje om de pot, feestdagen kaart met persoonlijke tekst en een informatiekaart met plant- en verzorgingstips. 

 

Maak dit kerstgeschenk nog persoonlijker!
Een kerstgeschenk wordt natuurlijk nog specialer wanneer er een persoonlijke boodschap op staat. Op de Feestdagen kaart kunnen wij uw eigen kerstwens en/of logo laten bedrukken. Daarnaast is het ook mogelijk om de houten logo slice met uw eigen bedrijfslogo te laten bestempelen. Zo wordt uw kerstgeschenk dit jaar nóg persoonlijker.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstpakketten