Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Borrelbrood Plankje

Uitverkocht

Een klein maar fijn borrelgeschenk!

Dit kleine borrelbrood plankje is ideaal om te gebruiken tijdens het kerstdiner. De mix voor borrelbrood gecombineerd met olijfolie en zeezout zorgt voor een heerlijk, simpel gerecht waar iedereen van zal smullen. De serveerplank gemaakt van stevig teakhout dient als mooie blikvanger om het verse brood op te serveren. Daarnaast kan de borrelplank ook voor vele andere gerechten worden gebruikt of zelfs ter decoratie. Een leuk geschenk dat ook na de feestdagen bij iedere borrelgelegenheid weer uit de kast kan worden gehaald.  

 

Kerstpakket Productinformatie

 • Borrelplank Teakhout 44x14,5x2cm
  Deze serveerplank is perfect geschikt om vers borrelbrood op te serveren of andere lekkere kleine hapjes. Het midden van het serveeroppervlak heeft een lichte ronding, waardoor hij niet geheel plat is. De serveerplank is gemaakt van stevig teakhout en komt door zijn warme houtkleur overal goed tot zijn recht, zelfs als decoratie. 
   
 • Taste Collection mix voor Borrelbrood 350gr
  Er gaat niets boven vers brood uit eigen oven. Zet een traditionele Italiaanse snack op tafel met deze mix voor borrelbrood met zonnebloempitten en kruid het brood met olijfolie en zeezout. 
   
 • Olitalia Olijfolie ''Extra Vierge'' 250ml
  Italiaanse smaakvolle olijfolie van superieure kwaliteit. Op mechanische wijze rechtstreeks verkregen bij de eerste persing van de beste olijven. Een essentieel ingrediënt voor de dagelijkse bereiding van smaakvolle gerechten. 
   
 • Delizioso Grof Zeezout 100gr
  Delizioso grof zeezout is heerlijk om uiteenlopende gerechten te kruiden en onmisbaar in de Italiaanse keuken. Tijdens het raffinageproces wordt het zeezout gewassen, gedroogd en gezeefd waardoor er droge, harde en mooi afgelijnde zeezoutkorrels ontstaan.

Maak uw kerstgeschenk nog persoonlijker!
Een kerstgeschenk wordt natuurlijk nog specialer wanneer er een eigen persoonlijke boodschap bij zit. Wij bieden de mogelijkheid om een kaart te laten bedrukken met uw eigen kerstwens en/of logo. Zo wordt uw kerstgeschenk dit jaar nóg persoonlijker.

 

 

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstpakketten