Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Borrelplateau d'Italia

Uitverkocht

Een borrelgeschenk met een vleugje Italië!

Dit kerstgeschenk zal gegarandeerd zorgen voor een geslaagde borrelavond tijdens de feestdagen. De luxe serveerplank gemaakt van massief mango hout is door zijn robuuste uitstraling een echte blikvanger op iedere dinertafel. Door het grote oppervlakte kunnen er allerlei soorten gerechten op worden geserveerd en kan de serveerplank gebruikt worden bij ieder feestmaal. Daarnaast is dit kerstgeschenk samengesteld met de lekkerste Italiaanse delicatessen en een heerlijke bijpassende fles port. De perfecte combinatie om een simpel, maar toch zeer smaakvol borrelplateau op tafel te zetten.

 

Kerstpakket Productinformatie

 • Borrelplateau Mango hout 50x28x2cm
  Deze grote professionele serveerplank is ideaal om te gebruiken voor het serveren van diverse lekkere borrelgerechten. De serveerplank is gemaakt van duurzaam massief mango hout en kan ook worden gebruikt als snijplank. De plank heeft een stoere robuuste uitstraling en is daarmee zeer representatief ter decoratie. 
   
 • Taste Collection mix voor Borrelbrood 350gr
  Er gaat niets boven vers brood uit eigen oven. Zet een traditionele Italiaanse snack op tafel met deze mix voor borrelbrood met zonnebloempitten en kruid het brood met olijfolie en zeezout. 
   
 • Olitalia Olijfolie ''Extra Vierge'' 250ml
  Italiaanse smaakvolle olijfolie van superieure kwaliteit. Op mechanische wijze rechtstreeks verkregen bij de eerste persing van de beste olijven. Een essentieel ingrediënt voor de dagelijkse bereiding van smaakvolle gerechten. 
   
 • Delizioso Grof Zeezout 100gr
  Delizioso grof zeezout is heerlijk om uiteenlopende gerechten te kruiden en onmisbaar in de Italiaanse keuken. Tijdens het raffinageproces wordt het zeezout gewassen, gedroogd en gezeefd waardoor er droge, harde en mooi afgelijnde zeezoutkorrels ontstaan. 
   
 • Taste Collection Focaccette 150gr
  Echte Italiaanse crackers met rozemarijn kruiden. Lekker om te serveren met verschillende smeersels. 
   
 • Fles Portugese Port Ruby 0,75l
  Een heerlijke fles port rechtstreeks geproduceerd en gebotteld in Portugal. Een perfect drankje voor een uitgebreide en gezellige middag of avondborrel tijdens de feestdagen. 

 

 

 

 

Maak uw kerstgeschenk nog persoonlijker!
Een kerstgeschenk wordt natuurlijk nog specialer wanneer er een eigen persoonlijke boodschap bij zit. Wij bieden de mogelijkheid om een kaart te laten bedrukken met uw eigen kerstwens en/of logo. Zo wordt uw kerstgeschenk dit jaar nóg persoonlijker.

 

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstpakketten