Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Heerlijk Moestuineren

Uitverkocht

Een groen én creatief kerstgeschenk!

Hoe leuk is het om een kleine moestuin aan te bieden als kerstgeschenk! Moestuinieren is een leuke hobby en brengt ook nog eens vele gezondheidsvoordelen met zich mee. Het actief bezig zijn in de buitenlucht en voldoening halen uit het verbouwen van eigen groenten en kruiden brengt bij vele mensen dagelijks een glimlach op het gezicht. Het is een groen en origineel cadeau, waar iedereen lekker creatief mee aan de slag kan gaan. De handige kweekbak is door zijn fijne formaat perfect geschikt voor in de tuin, op het terras en zelfs voor op een balkon. Zo heeft iedereen wel een plaatsje beschikbaar voor deze moestuinbak of plantenbak. Daarnaast is dit kerstpakket verder samengesteld met diverse lekkernijen om heerlijk van te genieten tijdens de kerst of na een welverdiend uurtje werk in eigen moestuin. 

Kerstpakket Productinformatie

 • Kweekbak met deksel 77x38x84cm
  Deze handige verhoogde kweekbak heeft een ideale werkhoogte om eenvoudig eigen groenten, fruitplanten of kruiden in te kweken. De kwalitatieve kunststof moestuinbak is gemaakt van 100% gerecycled plastic en heeft een mooi design met een moderne groene kleur. De transparante deksel bevat twee ventilatieroosters om vocht en temperatuur te reguleren. Door het praktische formaat is er in iedere tuin, terras of balkon wel een geschikt plekje voor de moestuinbak te vinden. Ook leuk om te gebruiken als bloembak!  
 • Planten mix 3 stuks
  Een mix van 3 planten bestaande uit twee kruidenplanten en een vaste plant. Perfect geschikt om in de kweekpak te poten en lekker aan te slag te gaan met creatief moestuinieren.
 • Gieter 5L
  Kunststof gieter met een inhoud van 5 liter. Ideaal om te gebruiken voor het bewateren van de moestuinbak en andere planten binnen- of buitenshuis. 
 • Tuinhandschoenen
  Tuinhandschoenen voorzien van een ademende stof en een antislip laag voor een goede grip. 
 • Verplantschepje
  Dit verplantschepje is geschikt voor kleine verplantwerkzaamheden. Het ergonomisch kunststof handvat zorgt voor een comfortabele houvast.
 • Fles Witte Wijn 0,75l
  Een heerlijke fles frisse witte wijn afkomstig uit Soave, Italië. Een ideale borrelwijn bij diverse lekkernijen uit het Taste Collection food pakket.  
 • Taste Collection 9-delig food pakket
  Dit heerlijke 9-delig food pakket van Taste Collection bestaat uit hartige pretzel sticks, robuuste aardappelchips, Italiaanse crackers met rozemarijn, krokante toffee koekjes, twister marshmallows met kaneelsmaak, kleine chocoladewafelbolletjes met een crèmevulling van vanille en een smeuïg blok ontbijtkoek met kandijsuiker. Om heerlijk van te smullen tijdens de feestdagen. 

 

Maak uw kerstgeschenk nog persoonlijker!
Een kerstgeschenk wordt natuurlijk nog specialer wanneer er een eigen persoonlijke boodschap bij zit. Wij bieden de mogelijkheid om een kaart te laten bedrukken met uw eigen kerstwens en/of logo. Zo wordt uw kerstgeschenk dit jaar nóg persoonlijker.

 

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstpakketten