Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Plant Terrarium DIY

Aanvraagperiode gesloten

Een decoratief én groen kerstgeschenk!

Hoe leuk is het om een kleine mini-tuin aan te bieden als kerstgeschenk! Een plant terrarium staat tegenwoordig in de woonkamer van bijna iedere plantliefhebber en is zelfs ook voor de minder-groene-vingers een geweldig cadeau. Het leuke van dit do-it-yourself kerstgeschenk is dat iedereen er zelf heel eenvoudig extra groen mee in huis creëert. Wanneer het terrarium is ingericht, gaat deze zichzelf vervolgens onderhouden door een zelfvoorzienend mini-ecosysteem. Het water in het terrarium wordt via verdamping gerecycled en zo leven de plantjes op gerecyclede zuurstof, water en voedingsstoffen. Een uniek decoratief kersgeschenk dat een aanwinst is voor ieder interieur. Duurzaam, onderhoudsvriendelijk en een leuke manier om te genieten van prachtig groen!

Kerstpakket Productinformatie

 • Esschert Design Terrarium met kurk 30x15x15cm 
  Het terrarium van Esschert Design heeft een mooi gevormd design dat in ieder interieur past. De flesvorm is gemaakt van mondgeblazen helder glas en heeft een slanke hals. Het handige van dit terrarium is dat er in het midden van de fles een opening zit. Hierdoor kan het terrarium zeer eenvoudig worden opgemaakt. Het terrarium heeft een inhoud van 3 liter en is gemaakt van gerecycled glas. 
   
 • Eden Collection mini kamerplantjes mix van 3 stuks
  Een mix van 3 leuke en frisse mini kamerplantjes. De geselecteerde plantjes houden specifiek van een hoge luchtvochtigheid en zijn daarmee zeer geschikt om in het terrarium te planten. 
   
 • Telescopische Gereedschapset 
  De tweedelige telescopische gereedschapset bestaat uit een klein harkje en schepje die eenvoudig gebruikt kunnen worden door de opening van het terrarium. 
   
 • Kamerplanten Ompothulp
  Met de handige ompothulp zijn de kleine kamerplantjes zeer snel en eenvoudig over te poten naar het terrarium. 
   
 • Drainagestenen 
  De bijgeleverde drainagestenen zorgen voor een goede afwatering binnen het mini-ecosysteem.
   
 • Actieve koolstof
  De actieve koolstof zorgt ervoor dat het plant terrarium schoon blijft en voorkomt dat bacteriën, schimmels en vieze luchtjes in de fles ontstaan. 
   
 • Potgrond
  Inclusief voldoende potgrond om de bodem van het terrarium ruim te bedekken.

 

Maak uw kerstgeschenk nog persoonlijker!
Een kerstgeschenk wordt natuurlijk nog specialer wanneer er een eigen persoonlijke boodschap bij zit. Wij bieden de mogelijkheid om een kaart te laten bedrukken met uw eigen kerstwens en/of logo. Zo wordt uw kerstgeschenk dit jaar nóg persoonlijker.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstpakketten