Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Winterse Pannenkoeken

Uitverkocht

Een kerstgeschenk vol winterse gezelligheid!

Wat maakt gezellig bijeenkomen nou nog sfeervoller tijdens de kerst? Het bakken van eigen pannenkoeken op een open vuur samen met familie of vrienden! De HoIlandse pannenkoek is een écht familiegerecht waar niet alleen kinderen, maar ook volwassenen dol op zijn. Pannenkoeken bakken heeft iets gezelligs. Zeker tijdens de kerstperiode in een mooi versierde tuin vol met sfeervolle kerstlichtjes. Dit winterse kerstpakket brengt de avontuurlijke buitenkok bij men naar boven en bevat alles wat nodig is om met de pannenkoekenpan-voor-buiten een overheerlijke maaltijd neer te zetten voor de hele familie. Gezellig ouderwets samenzijn en genieten van traditionele pannenkoeken. 

 

Kerstpakket Productinformatie 

 • Esschert Design Pannenkoekenpan 
  De pannenkoekenpan van Esschert Design is speciaal ontworpen om buiten op een open vuur overheerlijke pannenkoeken mee te bakken. De gietijzeren pan bevat een laag extra metaal, waardoor deze juist geschikt is om te gebruiken op een open vuur. Daarnaast zorgt de extra lange steel ervoor dat het bakken voor iedereen veilig is. Met een diameter van 27cm bakt u de perfecte maat pannenkoeken, waar de hele familie van zal smullen. 
   

 • Esschert Design Fancy Flames Vuurkorf
  De ronde vuurkorf van Esschert Design heeft een strak design en past hierdoor in iedere tuin. Door de drie poten is de vuurkorf stabiel te plaatsen op ieder oppervlak. De twee handvaten zorgen ervoor dat de vuurkorf eenvoudig te verplaatsen is, echter natuurlijk niet wanneer het vuur aan staat. Deze vuurkorf is gemaakt van hittebestendig metaal met een diameter van 36cm en een hoogte van 55cm.  
   

 • Zweedse fakkel 25cm
  Creëer eenvoudig een uitstekend vuurtje en gebruik de Zweedse fakkel samen met de vuurkorf. Doordat de fakkel verticaal brand is deze sfeervolle warmte- en lichtbron beter geconcentreerd dan normale kampvuren. Zo kan er urenlang van worden genoten. Het hout van de Zweedse fakkel is verkregen op een verantwoorde manier en is gemaakt van 100% FSC hout.
   

 • Koopmans Pannenkoeken Compleet mix 400g
  De pannenkoekenmix compleet van Koopmans is eenvoudig om te toveren naar een flinke stapel overheerlijke pannenkoeken. De mix is gemaakt met eipoeder van vrije-uitloopeieren waar alleen nog water aan hoeft worden toegevoegd. Een pak is voldoende voor ca. 10 pannenkoeken. Heerlijk naturel, maar ook lekker met schenkstroop of poedersuiker. 
   
 • Van Gilse Poedersuiker 250g
  De fijne structuur van deze poedersuiker zorgt voor een zoete smaak die iedere pannenkoek nog lekkerder maakt. De fijngemalen kristalsuikers zijn gemaakt van suikerbieten van de Nederlandse bodem. 
   

 • Van Gilse Originele Schenkstroop 600g
  Van Gils schenkstroop is bereid met de beste ingrediënten volgens een traditioneel Oudhollands recept. Een échte smaaksensatie op de winterse pannenkoek.


 

 

Maak uw kerstgeschenk nog persoonlijker!
Een kerstgeschenk wordt natuurlijk nog specialer wanneer er een eigen persoonlijke boodschap bij zit. Wij bieden de mogelijkheid om een kaart te laten bedrukken met uw eigen kerstwens en/of logo. Zo wordt uw kerstgeschenk dit jaar nóg persoonlijker.

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstpakketten