Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Walking Snowball

Uitverkocht

Een prachtig groen én winters kerstgeschenk!

De geliefde Viburnum tinus als kerstgeschenk zal het oog zeker niet ontgaan! De Sneeuwbal is een winterbloeiend boompje dat ook in de kerstperiode een prachtige sierwaarde heeft. Een boom waar niet alleen in de winter, maar het hele jaar door van genoten kan worden. Dit vormt deze boom tot een origineel geschenk dat elk jaar weer opnieuw zal blijven groeien en bloeien. Hierdoor zal de persoonlijke boodschap en dankbaarheid heel lang bij de ontvanger bijblijven. Daarnaast is dit kerstpakket helemaal samengesteld met diverse lekkernijen en producten die perfect aansluiten bij het winterse karakter van de Sneeuwbal. Heerlijk om mee te nemen tijdens een gezellige Christmas Walk!Kerstpakket Productinformatie 

 • Viburnum tinus (Sneeuwbal)
  De Viburnum tinus is van prachtige kwaliteit en wordt duurzaam en lokaal gekweekt in Noord-Limburg. De boom is geënt op stam en worden geleverd met een hoogte van ca. 85cm. Dit maakt ze geschikt voor in iedere tuin, terras of balkon. De opkweek gebeurt in een MPS-GAP gecertificeerd bedrijf wat ingaat op traceerbaarheid, milieu, veiligheid en hygiëne binnen het bedrijf. 
 • Wintermuts met LED verlichting grijs of zwart
  Deze warme muts zorgt altijd voor goed zicht in het donker! De muts is voorzien van een (uitneembaar) LED lampje met drie verschillende lichtsterktes en gaat tot wel 15 uur mee. Ideaal tijdens het uitlaten van de hond, een avondwandeling of tijdens het hardlopen.
 • Let's Walk Mini muffins ''Chocolate Chip'' 200gr
  Heerlijke mini muffins om te nemen als tussendoortje of bij een warme kop chocomel.
 • Let's Walk Sparkling Lemonade Pink 750ml
  Een smaakvolle dorstlesser tijdens een sfeervolle winterwandeling in de smaak grapefruit. 
 • Let's Walk Toast 100gr
  Zet een eenvoudige, maar lekkere snack op tafel en serveer de toast met hummus.  
 • Let's Walk Hummus 130gr
  Deze hummus is op talloze manieren te gebruiken. Lekker op een toast, maar ook om in te dippen.
 • Let's Walk Salted Caramel bars 125g
  Karamel en zeezout, de perfecte combinatie voor een winterzoet tussendoortje. 
 • Let's Walk Chocolate Bar Crunchy 90gr
  Een smakelijke crunchy chocolade reep die uitstekend werkt tegen de ''Winterblues''. 
 • ​Cadeauverpakking
  Geleverd in een luxe houtlook cadeaubox met houten logo slice, jute cadeauzakje om de pot, feestdagen kaart met persoonlijke tekst en een informatiekaart met plant- en verzorgingstips. Symboliek Sneeuwbal
De Sneeuwbal staat symbool voor fierheid door zijn lange stelen en bolvormige bloemen.
Deze stralen een vol gevoel van trots uit.
Het is een geliefde compacte boom die het hele jaar door prachtige sierwaarde heeft. 
Een boom met een bijzondere symboliek die toepasselijk is in deze uitzonderlijke tijd.Maak uw kerstgeschenk nog persoonlijker!
Een kerstgeschenk wordt natuurlijk nog specialer wanneer er een persoonlijke boodschap op staat. Op de Feestdagen kaart kunnen wij uw eigen kerstwens en/of logo laten bedrukken. Daarnaast is het ook mogelijk om de houten logo slice met uw eigen bedrijfslogo te laten bestempelen. Zo wordt uw kerstgeschenk dit jaar nóg persoonlijker.

 

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstpakketten