Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Olijfboom d'Italia

Uitverkocht

Een geschenk met échte mediterrane sfeer!

Hoe leuk is het om een Olijfboompje aan te bieden als kerstgeschenk! De Olijfboom heeft een prachtig mediterrane uitstraling, vormt ieder jaar eetbare olijven en bloeit met witte bloemetjes. Dit vormt deze boom tot een origineel geschenk dat elk jaar weer opnieuw zal blijven groeien en bloeien. Hierdoor zal de persoonlijke boodschap en dankbaarheid heel lang bij de ontvanger bijblijven. Daarnaast is dit kerstpakket helemaal samengesteld met de lekkerste échte Italiaanse delicatesse die perfect aansluiten bij het mediterrane karakter van de Olijfboom. Delizioso!


Kerstpakket Productinformatie 

 • Olea Europaea (Olijfboom)
  Onze Olijfbomen zijn van prachtige kwaliteit en worden duurzaam en lokaal gekweekt in Noord-Limburg. De bomen zijn geënt op stam en worden geleverd met een hoogte van ca. 85cm. Dit maakt ze geschikt voor in iedere tuin, terras of balkon. De opkweek gebeurt in een MPS-GAP gecertificeerd bedrijf wat ingaat op traceerbaarheid, milieu, veiligheid en hygiëne binnen het bedrijf. 
 • Olitalia Olijfolie ''Extra Vierge'' 250ml
  Italiaanse smaakvolle olijfolie van superieure kwaliteit. Op mechanische wijze rechtstreeks verkregen bij de eerste persing van de beste olijven. Een essentieel ingrediënt voor de dagelijkse bereiding van smaakvolle gerechten. 
 • Delizioso Grof Zeezout 100gr
  Delizioso grof zeezout is heerlijk om uiteenlopende gerechten te kruiden en onmisbaar in de Italiaanse keuken. Tijdens het raffinageproces wordt het zeezout gewassen, gedroogd en gezeefd waardoor er droge, harde en mooi afgelijnde zeezoutkorrels ontstaan. 
 • Taste Collection mix voor Borrelbrood 350gr
  Er gaat niets boven vers brood uit eigen oven. Zet een heerlijke Italiaanse snack op tafel met deze mix voor borrelbrood met zonnebloempitten.
 • Smullen met klassieke Kruidenboter
  Hoe leuk is het om eigen klassieke kruidenboter te bereiden, gemaakt van zelfgekweekte kruiden. Het jute geschenkzakje is gevuld met alle benodigde producten en plantinstructies.
 • Alex Meijer Cantuccini Al Cioccolata 250gr
  De lekkerste ambachtelijk Italiaanse koekjes, ''Cantuccini al Cioccolata''. Heerlijk om te serveren bij het dessert of als tussendoortje bij een échte espresso d'Italia. 
 • Food Atelier Seasalt Chips 90gr
  Robuuste aardappelchips met zeezout. Overheerlijk knapperig en perfect gezouten.
 • ​Cadeauverpakking
  Geleverd in een luxe houtlook cadeaubox met houten logo slice, jute cadeauzakje om de pot, feestdagen kaart met persoonlijke tekst en een informatiekaart met plant- en verzorgingstips. 

Symboliek Olijfboom
Als één van de oudste bomen ter wereld is de Olijf een sterk symbool in vele tradities.
De Olijfboom wordt geassocieerd met kracht, vrede en overwinning.
 
Een boom met een bijzondere symboliek die toepasselijk is in deze uitzonderlijke tijd. 


Maak dit kerstgeschenk nog persoonlijker!
Een kerstgeschenk wordt natuurlijk nog specialer wanneer er een persoonlijke boodschap op staat. Op de Feestdagen kaart kunnen wij uw eigen kerstwens en/of logo laten bedrukken. Daarnaast is het ook mogelijk om de houten logo slice met uw eigen bedrijfslogo te laten bestempelen. Zo wordt uw kerstgeschenk dit jaar nóg persoonlijker.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstpakketten