Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Natuurlijk een Olijfboom

Aanvraagperiode gesloten

Een origineel geschenk dat ook nog eens volledig duurzaam is!

Hoe leuk is het om een Olijfboompje aan te bieden als kerstgeschenk! De Olijfboom heeft een prachtig mediterrane uitstraling, vormt ieder jaar eetbare olijven en bloeit met witte bloemetjes. Dit vormt deze boom tot een origineel geschenk dat elk jaar weer opnieuw zal blijven groeien en bloeien. Hierdoor zal de persoonlijke boodschap en dankbaarheid heel lang bij de ontvanger bijblijven. Daarnaast is dit kerstpakket helemaal samengesteld met producten die een duurzaam karakter hebben. Zijn begrippen als eerlijkheid en duurzaamheid voor u waardevol? Dan zal het kerstgeschenk ''Natuurlijk een Olijfboom'' goed aansluiten bij uw bedrijf! 

Kerstpakket Productinformatie 

 • Olea Europaea (Olijfboom)
  Onze Olijfbomen zijn van prachtige kwaliteit en worden duurzaam en lokaal gekweekt in Noord-Limburg. De bomen zijn geënt op stam en worden geleverd met een hoogte van ca. 85cm. Dit maakt ze geschikt voor in iedere tuin, terras of balkon. De opkweek gebeurt in een MPS-GAP gecertificeerd bedrijf wat ingaat op traceerbaarheid, milieu, veiligheid en hygiëne binnen het bedrijf. 
   
 • Elho bloempot Vibio Campana Ø30cm
  Een functionele bloempot met een modern design. Voorzien van een ingenieus waterbuffersysteem, geproduceerd in Nederland en gefabriceerd met eigen windenergie gemaakt van 100% recyclebaar plastic. Beschikbaar in diverse kleuren. 
   
 • Kokos Potgrond Compact 10 liter
  Pokon potgrond is uitermate geschikt voor potplanten. Om deze grond te kunnen gebruiken moet er 3 liter water worden toegevoegd aan de verpakking en binnen enkele minuten is de grond klaar voor gebruik. 
   
 • Luxform Solar Prikspot Lazise
  De Lazise spot van Luxform is gemaakt van kunststof en geeft een lichtopbrengst van 5 lumen. De spot werkt op zonne-energie en de brandduur is 6 uur per dag. Door middel van de bijgeleverde steker kunt u de spot op diverse ondergronden plaatsen/bevestigen. De tuinlamp Lazise is voorzien van 3 softtone led's in de kleur warm-wit.
   
 • Cadeauverpakking
  Geleverd in een luxe houtlook cadeaubox met houten logo slice, jute cadeauzakje om de pot, feestdagen kaart met persoonlijke tekst en een informatiekaart met plant- en verzorgingstips.   Symboliek Olijfboom
  Als één van de oudste bomen ter wereld is de Olijf een sterk symbool in vele tradities.
  De Olijfboom wordt geassocieerd met kracht, vrede en overwinning. 
  Een boom met een bijzondere symboliek die toepasselijk is in deze uitzonderlijke tijd.

 Maak uw kerstgeschenk nog persoonlijker!
Een kerstgeschenk wordt natuurlijk nog specialer wanneer er een persoonlijke boodschap op staat. Op de Feestdagen kaart kunnen wij uw eigen kerstwens en/of logo laten bedrukken. Daarnaast is het ook mogelijk om de houten logo slice met uw eigen bedrijfslogo te laten bestempelen. Zo wordt uw kerstgeschenk dit jaar nóg persoonlijker.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstpakketten