Vandaag geopend van 10:00 t/m 17:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Kerstpakketten

Op zoek naar een origineel en duurzaam kerstpakket? 

In deze bijzondere tijd merken wij dat bedrijven zich al vroeg oriënteren op de kerstgeschenkenmarkt. Dit jaar wil men extra aandacht geven aan het kerst- relatiepresentje, liefst met een persoonlijke boodschap waarin de dankbaarheid voor de inspanningen van de afgelopen periode duidelijk naar voren komen. Om deze blijk van waardering te tonen hebben wij diverse originele en duurzame kerstgeschenken samengesteld die uw medewerkers zeker zullen verrassen deze kerst. 

Een boom als kerstgeschenk

Kent u ons unieke en duurzame kadobomen concept al? Voor dit jaar hebben wij een groot aantal prachtige boompjes op stam lokaal op laten kweken, waaronder de Olijfboom, de Cederboom en de Sneeuwbal. Deze boompjes beschikken ieder over hun eigen kwaliteiten die geassocieerd kunnen worden met belangrijke kernwaarden in deze bijzondere tijd zoals; kracht, optimisme, overwinning en fierheid

We weten inmiddels dat onze boompjes heel goed ontvangen worden en dat mensen oprecht blij worden van dit natuurlijk groen. Daarnaast is ieder pakket aangevuld met producten die perfect aansluiten bij het karakter van de boom. Het leuke van onze boompjes is dat ze zowel op het terras, in de tuin of op het balkon kunnen worden geplaatst. Zo is een boom voor iedereen een geschikt cadeau!

Inspirerende kerstgeschenken 

GroenRijk Maasbree verzorgt al jaren vele kerstgeschenken voor diverse klanten. Ieder jaar proberen wij weer met creatieve en bijzondere ideeën te komen. Wij bieden graag originele kerstgeschenken aan, waarbij de basis van het pakket bestaat uit een en/of duurzaam product. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid food en non-food assortiment om ieder kerstgeschenk aan te vullen tot een mooi, compleet pakket. Wilt u dit jaar ook een uniek kerstgeschenk geven? Bekijk hieronder onze diverse kerstpakketten of neem contact met ons op voor een kerstpakket op maat. In onze sfeervolle ingerichte showroom bieden wij een nog uitgebreider assortiment en kijken wij graag samen met u naar uw wensen en behoeften voor het kerstpresentje van dit jaar. 

Aanvraagperiode gesloten.